Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu


pátek 8. 3. 2013 od  
3:1

Statistiky zápasu

Vyloučení:10:6(navíc Knížek OT)
Přesilovky: 0:1
Oslabení: 1:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Horák M., Libřický Z., Šoula M., Špička J., Kouba A., Vaniš P., Tuček J., Skála T., Vodička O., Hvězda M., Lochman J., Knížek T., Jedlička J., Kupka P.


Střelba: 28:27 Diváků: 160 Rozhodčí: Hidvéghy - Shejbal, Kittner

Odvetné utkání ve finálové skupině s čestickým týmem proběhlo ve skvělé divácké kulise a přineslo tradičně vyhecovaný souboj. Do utkání lépe vstoupil hostující tým, kterému pomohly v úvodu dvě přesilové hry za zbytečné útočné fauly domácích hráčů. Tu druhou v 6. minutě hosté využili, když z rohu od mantinelu poskakující puk před branku šťastně trefil Mňuk a prostřelil Horáka v brance. Domácímu týmu se naskytla šance na vyrovnání ve 12. minutě, když měli 46 sec. trvající přesilovku 5 na 3, ale s touto nabídkou pohrdli. V nervózní třetině se spoustou vyloučených a chyb v rozehrávce od obou týmů jsme tak další branku neviděli.
Ve druhé třetině jsme zlepšili pohyb a předváděli celoplošný hokej, což vedlo k postupnému zisku územní převahy a také šancím. Nejdříve jsme ale museli přestát naše 30 sec. oslabení 3 na 5 ve 28. minutě a když se první vyloučený Špička vrátil z trestné, tak se vzápětí dostal do úniku se kterým si poradil střelou pod vyrážečku hostujícího brankáře a vyrovnal na 1:1. Zlepšená hra a dobré napadání vedlo k vedoucí brance ve 36. minutě, když se střelou z kruhu pro vhazování trefil Kupka nad lapačku čestického brankáře.
V poslední části jsme v úvodu přestáli další oslabení a ve 45. minutě prakticky rozhodli o vítězi, když po pravém křídle ujel Kupka a naservíroval před branku přesnou nabídku na najíždějícího Tučka, který potřetí rozvlnil síť za zády bezmocného Sajdla. V dalším průběhu jsme se vyvarovali zbytečných faulů a hráli důsledně z obrany a tím eliminovali jakoukoliv snahu hostujícího týmu. Taktická hra týmu podpořená výborným výkonem Horáka v brance již žádné zdramatizování zápasu nedopustila a také počtvrté v sezóně jsme Čestice dokázali porazit.
Tímto zápasem jsme ukončili historicky první sezónu družstva B mužů a o celkovém umístění rozhodne poslední zápas soutěže, ve kterém budeme dnešnímu soupeři držet palce ať získá alespoň jeden bod v souboji s SK Žamberk. Všem hráčům za předváděné výkony za celou sezónu patří dík a především jménem hráčů a realizačního týmu děkuji fanouškům za podporu, které se jim z jejich strany po celou sezónu dostávalo.