Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu


neděle 3. 3. 2013 od  
0:3

Statistiky zápasu

Vyloučení:9:9(navíc Tomášek OT + TH)
Přesilovky: 0:0
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem
Horák M., Libřický Z., Kouba A., Tomášek F., Vaniš P., Vodička O., Hvězda M., Lochman J., Knížek T., Hruška J., Kupka P., Jedlička J., Tuček J., Skála T.

Střelba: 27:25 Diváků: 88 Rozhodčí: Kareš - David, Pavlíček

V prvním utkání s čestickým týmem ve finálové skupině jsme viděli bojovné utkání, ve kterém jsme domácí tým přehráli v boji o střední pásmo a po zásluze získali další body do finálové tabulky. V celém utkání se oba týmy soustředily na pečlivou obranu a moc překrásných brankových šancí jsme neviděli. Do vedení jsme se dostali již v 7. minutě po akci Hrušky, který svůj výpad ze středního pásma zakončil přesně do horního růžku domácí branky nad lapačku gólmana.
Druhá třetina byla rozkouskovaná častými vyloučeními na obou stranách, ale ani jedno z mužstev svoji výhodu zužitkovat nedokázalo, také zásluhou spolehlivě chytajících brankářů. Dvoubrankové vedení po druhé třetině zajistila dvojice Hvězda a Lochman ml., když zafungovala jejich kombinace v předbrankovém prostoru a pro zakončujícího Lochmana již nebyl problém bekhendově zakončit do prázdné branky.
V nástupu do třetí části jsme přestáli další oslabení a po návratu Knížka z trestné lavice sami potřetí udeřili. Vybojovaný puk v útočné třetině Tuček ukázkově naservíroval Knížkovi před branku a jemu stačilo do nahrávky pouze správně nastavit hůl. Domácí tým se častou střelbou snažil zkorigovat vývoj zápasu, ale proti byl výkon Horáka v brance podpořený dobrou hrou od všech hráčů v poli, kteří do puntíku dodrželi stanovenou taktiku.
Do posledního zápasu sezóny jsme bohužel přišli o kapitána Tomáška, kterému afektovaný rozhodčí Kareš odebral reg. průkaz za urážku. Tento rozhodčí v utkání občas udivoval svými výroky obě strany a je s podivem, že tohoto arbitra na takto důležité a vyhecované utkání komise rozhodčích nominovala. Po celou sezónu jsme se komentování výkonu rozhodčích vyhýbali, když už jsme se vyjádřili, tak pouze pochvalně, ale po posledních venkovních zápasech musím konstatovat, že sudí jsou opravdu nejslabší článek celé soutěže.