Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu


pátek 1. 3. 2013 od  
5:2

Statistiky zápasu

Vyloučení:9:6
Přesilovky: 0:1
Oslabení: 1:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Horák M., Libřický Z., Šoula M., Kouba A., Tomášek F., Špička J., Vaniš P., Tuček J., Urubčík R., Knížek T., Hruška J., Kupka P., Skála T., Hvězda M., Lochman J.


Střelba: 31:31 Diváků: 110 Rozhodčí: Pahulák - Petr, Shejbal

Odvetné utkání se žambereckým týmem ve finálové skupině přineslo vcelku pohledný a rychlý hokej. V úvodní třetině jsme aktivním napadáním soupeřovi rozehrávky získávali územní převahu, ale dlouho bez střeleckého efektu. Až na začátku poslední minuty vymazal nulu ze světelné tabule svojí střelou otřenou o tyčku Hvězda. Hosté hrozili z přesilovek, ale v jejich největší šanci v 17. minutě svým betonem zasáhl Horák.
Také druhá třetina se odehrála ve stejném duchu, jako třetina první. Dobrým pohybem jsme úspěšně narušovali souhru hostí a sami si vypracovali dobré střelecké pozice, tak jako ve 24. minutě, když jsme v oslabení vystihli rozehrávku a do dobré střelecké pozice se dostal Knížek, ale zakončil pouze do boční sítě. Ve 27. minutě se ale Knížek již brankově prosadil, když trefil z kruhu přesně levý horní růžek hostující branky. V polovině utkání jsme se dostali do tříbrankového vedení, když přesnou nahrávku od zadního mantinelu dostal do jízdy Tuček a svůj rychlý výpad zakončil přesnou střelou nad lapačku brankáře. Poté přišla série našich vyloučení a hosté se ve 33. minutě dostali ke kontaktní brance, když naši dva hráči prohráli souboj u mantinelu a hostující útočník rychlou střelou švihem prostřelil Horáka. Ve 36. minutě jsme tříbrankový náskok získali zpět, dokonce v oslabení 3 na 4, když se do úniku dostal Knížek a svůj výpad zakončil opět nad lapačku brankáře.
V nástupu do poslední části jsme viděli pátou branku v hostující síti, to střelu Tučka zpoza obránce dorazil do prázdné branky Kupka. Žamberecký tým se dočkal trochu kuriózní branky ve 46. minutě, když vzduchem vyhozený puk vyjetý Horák nezachytil a pro hostujícího hráče již nebyl problém do prázdné klece zakončit. Do konce utkání jsme již další branku neviděli, i přes řadu střeleckých šancí na obou stranách a závěrečný tlak hostujícího týmu, když domácím hráčům přece jen docházely síly. Nyní nás čeká dvojzápas s týmem Čestic a to také nebudou jednoduché zápasy.