Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu


neděle 24. 2. 2013 od  
5:1

Statistiky zápasu

Vyloučení:8:8
Přesilovky: 0:0
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem
Horák M., Vaniš P., Šoula M., Špička J., Tomášek F., Knížek T., Tuček J., Pátek Š., Urubčík R., Kouba A., Vodička O., Lochman J., Hvězda M., Kupka P.

Střelba: 26:28 Diváků: 95 Rozhodčí: Sedlák - Černý, Zachař

Nástup do úvodního zápasu finálové části nám nevyšel dle představ a již ve 3. minutě jsme po chybě při pokrytí hráčů ve vlastní třetině inkasovali. Celý zápas se hrálo za trvalého deště a s postupem času se stav ledové plochy zhoršoval. S touto skutečností se lépe vypořádali domácí a svoji aktivitu v první třetině využili ke vstřelení druhé branky, když využili hrubou chybu obránce při rozehrávce a v 15. minutě svítil stav 2:0. Závěr třetiny byl ovlivněn řadou našich vyloučení, kdy jsme tyto oslabení vcelku v pohodě ustáli a naopak do největší šance se v 18. minutě dostala dvojice Tuček a Knížek, ale domácí brankář neinkasoval.
Do druhé třetiny jsme nastoupili s celoplošným napadáním soupeřovi rozehrávky a přece jen s častější střelbou, ale bohužel bez efektu. Domácí tým se poprvé do vážnější akce ve druhé třetině dostal ve 28. minutě a ihned to byl gól, když v předbrankovém prostoru zůstali dva neobsazení domácí hráči. Také další branka byla z kategorie laciných, to se po další chybě v rozehrávce na obranné modré dostal domácí útočník ke střele a následné brankové dorážce. Naše střely povětšinou končily na výstroji spolehlivě chytajícího domácího brankáře a když už ho překonal Knížek, tak jeho střela skončila na horní tyčce. Ve 40. minutě jsme přišli o druhého hráče, když nejdříve s poškozeným kolenem odstoupil Pátek a v poslední minutě třetiny přišel o zub po faulu loktem Urubčík, což nikdo z přítomných rozhodčích neviděl.
Také v závěrečné části jsme byli aktivnějším týmem, ale vstřelit branku byl pro nás nadlidský úkol. Ve 45. minutě nastřelil Vaniš další tyč domácí branky a z následného závaru nikdo nedokázal puk za brankovou čáru dotlačit. Zápas se již pouze dohrával a v 57. minutě jsme viděli další velmi lacinou branku v naší síti a za další minutu konečně protrhl střeleckou smůlu Kupka, když se z levého kruhu pro vhazování trefil přesně do pravého horního růžku. Na domácím vítězství to ale nic změnit nemohlo.