Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu


pátek 4. 1. 2013 od  
2:1

Statistiky zápasu

Vyloučení:2:4
Přesilovky: 0:0
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem
Novotný J., Libřický Z., Šoula M., Špička J., Denemarek L., Vodička O., Tomášek F., Skála T., Tuček J., Pátek Š., Kouba A., Hruška J., Filip R., Hvězda M., Knížek T., Lochman J.

Střelba: 25:36 Diváků: 22 Rozhodčí: Jasanský - Halbrštát, Vostřák

K dalšímu utkání jsme v pátečním pozdním čase nastoupili na rychnovském ledě v souboji s domácím týmem, který v prvním kole vydoloval na našem ledě bod. Také nyní jsme sledovali bojovné utkání ve kterém jsme nedokázali rychnovský tým gólově přehrát. Hrozný led, který vyhovoval více domácímu týmu znemožňoval plynulou kombinaci a tak jsme byli svědkem řady chyb od obou týmů v rozehrávce. Do vedení jsme se dostali po akci Libřického, který bekhendem nahodil puk na branku a ten se od domácích hráčů odrazil mimo dosah brankáře. Bohužel jsme se v 11. minutě dopustili chyby při založení útoku z vlastní třetiny a tu domácí potrestali střelou pod víko.
I druhá třetina probíhala ve stejném duchu, domácí tým jsme herně i střelecky přehrávali, ale bez gólového efektu. I v těch nejvyloženějších šancích si naši hráči nepočínali dobře, buďto netrefili branku, nebo nedůraznou koncovkou umožnili předvést domácímu brankáři famózní zákrok.
V poslední části tak bylo zjevné, že kdo vstřelí gól, tak asi vyhraje. Že to nebude po nějaké hokejové akci, ale spíše po nějaké fatální chybě bylo také jasné. Této chyby jsme se bohužel dopustili my v 53. minutě při rozehrávce ve vlastní třetině a domácí tým ji okamžitě potrestal a ujal se vedení 2:1. Ve zbývajícím čase nelze hostujícímu týmu upřít snaha o vyrovnání, ale domácí svojí bojovností už žádný velký závar před svojí brankou nepřipustili.
Neproměňování řady 100% šancí nás stálo potřebné body do vyrovnané tabulky, na jeden gól se prostě v této soutěži vyhrát nedá. Pochvalu zaslouží za svůj výkon trojice rozhodčích.