Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajský přebor
pátek 5. 3. 2010 od  
7:4

Statistiky zápasu

Vyloučení:4:4
Přesilovky: 0:1
Oslabení: 1:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem
Novohradský J., Chvapil T., Hodač P., Provazník L., Denemarek L., Bartoš P., Conk F., Dvořák M., Hruška J., Špaček T., Lochman J., Voslář J., Vodička O., Pavlíček T.
Poslední utkání v soutěži na novoměstském ledě nevyšlo dle představ a v přímém souboji o páté místo tabulky byl domácí tým jednoznačně lepším týmem. Na úvodní branku domácích z 9. minuty jsme dokázali zareagovat a srovnat stav po souhře celého útoku, kdy zakončující Hruška uklízel puk do prázdné branky. Poslední dvouminutovka první části přinesla branky na obou stranách, nejdříve se domácí opět ujali vedení, vzápětí jsme šli do 4 a v tomto oslabení Lochman plachtící střelou překvapil domácího brankáře a vyrovnal na 2:2.
Druhá třetina přinesla spoustu našich chyb v obraně, které domácí dokázali potrestat a získat tak postupně pohodlný tříbrankový náskok. Naše šance zůstávaly nevyužity až na důraznou Špačkovu dorážku na brankovišti po nahození Lochmana od mantinelu, která znamenala snížení na 3:5.
Do třetí třetiny jsme zkusili stáhnout hru na dvě pětice se snahou poprat se o výsledek utkání, hru jsme i opticky vyrovnali ale bez brankového efektu. A když jsme se opět dopustili chyby v obranném pásmu a v 50. minutě inkasovali šestou branku, tak se utkání dohrávalo již pouze z povinnosti. Po další hrubici, kdy před osamoceným brankářem zůstali 3 domácí hráči, jsme inkasovali posedmé. O poslední střelecký zápis v této sezóně se postaral opět jednoduchou dorážkou Hruška a již pouze zkorigoval zaslouženou výhru domácích, kteří si s jistotou zajistili 5. místo v tabulce.
Na náš tým při výsledcích ostatních týmů zbylo celkové 7. místo, což je jisté zlepšení oproti minulé sezóně, ale v některých fázích sezóny jsme mohli pomýšlet i lepší umístění. To by ale musel celý tým táhnout za jeden provaz a přenést se přes osobní ambice, což se bohužel ne vždy podařilo. To by ale bylo na dlouhé analýzy a vyprávění, tak snad se to povede v příští sezóně...