Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajský přebor
sobota 27. 2. 2010 od  
7:2

Statistiky zápasu

Vyloučení:5:5
Přesilovky: 1:0
Oslabení: 1:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Novohradský J., Provazník L., Denemarek L., Chvapil T., Hodač P., Pavlíček T., Conk F., Dvořák M., Hruška J., Špaček T., Vodička O.

V předposledním utkání sezóny jsme po pátečním vítězství nad Hronovem, po necelých 19 hodinách odpočinku, sehráli jedinečnou první třetinu, která rozhodla o osudu utkání. V prvních dvou jasných brankových šancích v první pětiminutovce selhali Hruška se Špačkem, ale naše výrazná převaha byla brankově zúročena v 7. minutě, když v úniku 2 na 1 otevřel skóre Špaček. Následně jsme bleskově (již o 3 vteřinách) využili první vyloučení když Špaček vyhrál vhazování a kotouč uklidil mezi nohy brankáře Vodička. Souhra obou jmenovaných vedla k další superšanci v 9. minutě, ale Špaček do prázdné branky nezakončil. Vše si ale vynahradil ve 14. minutě když si dojel Vodičkovu střelu vedle a po vyjetí z rohu na střed zvýšil na 3:0. Za další půlminutu to bylo již 4:0, když Conk našel před brankou zcela volného Pavlíčka a ten se střelou pod horní tyčku dočkal premiérové branky. Druhým hráčem který vstřelil první branku sezóny byl Provazník, kterého v 17. minutě hostující hráči nechali projet celým hřištěm až do zakončení a s patřičnou dávkou štěstí kotouč proklouzl popáté za brankovou čáru.
Ve druhé třetině logicky tempo naší hry polevilo, ale i tak jsme soupeře přehrávali a dokázali si vytvořit střelecké pozice. Ve 24. minutě v oslabení trefil Hruška pouze tyčku a jeho několik dalších šancí po gólu volalo, ale dnes si s koncovkou nedokázal poradit. V dalším našem oslabení ve 34. minutě prokličkoval statickou opočenskou obranou Špaček a svým třetím gólem zvýšil již na 6:0. Ve 38. minutě se branky dočkali i hosté, když neobsazený obránce prostřelil Novohradského. V poslední minutě se do brejku dostal se sebezapřením hrající kapitán Dvořák, ale jeho blafák skončil na betonu hostujícího brankáře.
Třetí třetina se dohrávala již pouze z povinosti, hosté na žádný zvrat síly nenašli a také domácí hráči dohrávali utkání již bez zápalu a nějakých výrazných akcí. Poslední domácí trefu do černého zařídil Denemarek, když zachytil vyhození na modré čáře a střelou z prostoru na hranici kruhů pro vhazování zvýšil na 7:1. Konečné slovo při úpravě střeleckého zápisu patřilo hostům v 59. minutě.
Čtyřzápasová vítězná šňůra ve skupině B nás posouvá do boje o celkové 5. místo tabulky, o které se v přímém souboji utkáme v posledním utkání sezóny s HC Metuje na ledě v Novém Městě n.M.