Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajský přebor
pátek 26. 2. 2010 od  
3:1

Statistiky zápasu

Vyloučení:7:5
Přesilovky: 0:1
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Novohradský J., Černý J., Denemarek L., Chvapil T., Hodač P., Pavlíček T., Conk F., Dvořák M., Hruška J., Špaček T., Vodička O.

Další utkání skupiny B přineslo vyrovnaný souboj dvou sousedů v tabulce, ve kterém byly ozdobou výkony obou brankářů. Do první vážné šance utkání se dostal v 8. minutě Dvořák, ale jeho střela skončila v lapačce hostujícího brankáře. V další minutě se do brejku dostali hronovští a jejich akce skončila na horní tyčce domácí branky, z našeho protiútoku se zrodila další gólovka zakončená střelou do brankáře. Ve 14. minutě jsme ustáli dvojnásobné oslabení a tak se do konce první třetiny žádná branka nezrodila.
Také ve druhé části hry pokračoval boj o první střelecký úspěch o který se postaral Špaček, když dostal nahrávku před branku a pro tentokráte nezvolil zakončení nahoru, ale po ledě a vstřelil tak důležitou úvodní branku. Od té chvíle jsme byli lepším týmem na hřišti, ale s koncovkou jsme se bohužel dále potýkali. Nejdříve ukázkově sehráli přečíslení 3 na 1 Vodička, Špaček a Hruška, ale posledně jmenovaný v rozhodující chvíly kotouč nezpracoval. Poté Špaček neproměnil další samostatný únik a vzápětí překrásně Conk uvolnil Dvořáka, ale jeho střela skončila opět ve výstroji brankáře.
Do třetí třetiny hosté stáhli sestavu na dvě pětky se snahou o vyrovnání, ale naše jednoduchá hra z obrany, soupeře do žádné velké šance nepouštěla. A když už se hosté do střelecké pozice dostali, tak vzadu byla jistota v brance Novohradský, který se ukázal např. výstavním semaforem po přečíslení hostů ve 48. minutě. Dvoubrankový náskok jsme získali 10 minut před koncem, když do pásma zatáhl kotouč Špaček a jeho nabídku před brankou zužitkoval dorážejícící Hruška. Hosté se o zdramatizování výsledku postarali v čase 58:03, když v přesilové hře střela ze středního pásma k údivu všech skončila v domácí síti. V 59. minutě se do úniku dostal Vodička, ale jeho střela z prostoru mezi kruhy cíl netrefila a poté se hosté odhodlali k power-play, ale do zakončení se prakticky nedostali a naopak jejich rozehrávku ve vlastním pásmu vystihl Špaček a do prázdné branky pohodlně zvýšil na konečný stav 3:1.
Za zmínku stojí, že k našemu zápasu byl již počtvrté v řadě nominován rozhodčí Karlík a silná trenérská trojice na domácí lavičce Černý, Tuček a Hruška.