Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajský přebor
sobota 20. 2. 2010 od  
0:4

Statistiky zápasu

Vyloučení:4:1
Přesilovky: 1:0
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem
Novohradský J., Chvapil T., Hodač P., Provazník L., Denemarek L., Pavlíček T., Conk F., Dvořák M., Hruška J., Špaček T., Vodička O.
V dalším utkání nadstavbové části jsme zavítali na led aktuálně posledního celku tabulky a sehráli zase jedno utkání které mělo prachbídnou úroveň. Oba týmy hráli jakoby bez zájmu, většina hráčů nebruslila a o přesných kombinacích se také nedá mluvit.
Vedení jsme se ujali po akci, kdy Dvořák zatáhl kotouč za domácí branku a jeho nabídku zužitkoval před brankou volný Conk první přesnou střelou na branku. O dvoubrankové vedení se zasloužil Špaček když ve středním pásmu vypíchl obránci domácích puk a svůj výpad zakončil střelou do víka.
Ve druhé třetině nejdříve trefil Špaček pouze konstrukci branky a poté jsme bleskově potrestali první vyloučení v zápase, kdy po kombinaci na jeden dotek brankově zakončil Dvořák. Potom hra opět upadla do podprůměru a naše bezmocnost se plně projevila ve více než minutové přesilovce 5 na 3, kdy jsme nedokázali ani jednou ohrozit domácího brankáře.
Ani ve třetí třetině se hra nezlepšila, domácí tým se víceméně na nic nezmohl a z našich akcí se ujala pouze Denemarkova dorážka Vodičkovi střely s kruhu. Ihned po rozehrání ještě trefil Dvořák spojnici tyčky a horní tyčky a to bylo v zápase vše. Pozitivem z tohoto zápasu je tak pouze zisk dvou bodů do tabulky a první shut-out v sezóně dnes pozorně chytajícího brankáře Novohradského.