Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajský přebor
pátek 5. 2. 2010 od  
3:6

Statistiky zápasu

Vyloučení:4:3
Přesilovky: 0:1
Oslabení: 0:1

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Novohradský J., Černý J., Hodač P., Vodička O., Provazník L., Bartoš P., Conk F., Dvořák M., Špaček T., Chvapil T., Dušek A., Hruška J., Pavlíček T.

Poslední utkání základní části soutěže v přímém souboji o 7. a 8. místo po této části jsme nezvládli. Hostující tým lépe bruslil a kombinoval a odvezl si zaslouženě cenné 2 body do tabulky, které se budou počítat i do tabulky nadstavby.
V první vyrovnané třetině nejdříve hosté během jednoho střídání v 9. minutě dvakrát trefili tyčku naší branky a poté se v čase 10:43 ujali vedení, když naše statická obrana nedokázala zachytit hostujícího hráče a ten blafákem otevřel skóre utkání. To již neviděl původně nominovaný rozhodčí Karlík, který v 7. minutě pro nevolnost odstoupil ze zápasu a od druhé třetiny ho nahradil narychlo povolaný Shejbal. Vyrovnání zařídil svým dravým průnikem ze středního pásma Dvořák a ani on se v bekendovém blafáku nezmýlil.
Také ve druhé třetině jsme viděli poměrně svižný hokej bez zbytečných přerušení. Od 35. minuty se strhla branková přestřelka, ve které si o poznání lépe počínali natěšení hosté. Nejdříve v čase 34:12 využili již za 6 vteřin střelou z kruhu svoji přesilovou hru, poté v čase 35:49 využili rychlý brejk 2 na 1 a zvýšili na 1:3. Takřka ihned po rozehrání naši nedůslednost u branky potrestali další brankou a v čase 36:01 jsme prohrávali již 1:4. Šanci na zdramatizování zápasu jsme měli po rychlé odpovědi, když se rychlou střelou z bezprostřední blízkosti branky trefil Chvapil. Poté jsme nedotáhli do úspěšného konce přečíslení 2 na 1 a následně v jasné šanci nezakočil Dušek a z protiútoku hosté znovu udeřili a stav minutu před koncem druhé třetiny byl 2:5.
V úvodu třetího dějství vstřelil branku po rychlém výpadu ze středního pásma Dvořák a snížil tak na 3:5. Poslední naše naděje ale zhasly ve 48. minutě, když v naší přesilové hře hostující vyhození zachytil na útočné modré Provazník tak nešťastně, že tím vyslal hostujícího hráče do rychlého brejku a za stavu 3:6 jsme se již na nějaké další brankové akce nezmohli.
Do nadstavbové části soutěže jdeme z 8. místa a čekají nás tak 2 zápasy na domácím ledě a 3 na soupeřových kluzištích.