Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajský přebor
pátek 22. 1. 2010 od  
3:5

Statistiky zápasu

Vyloučení:6:7
Přesilovky: 1:2
Oslabení: 1:1

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Novohradský J., Černý J., Provazník L., Hodač P., Denemarek L., Pavlíček T., Chvapil T., Dvořák M., Hruška J., Dušek A., Lochman J.

V utkání 16. kola se utkali dva sousedé z tabulky, které od sebe dělil pouhý bod. Oba týmy nastoupili s minimem hráčů, hosté s 11 hráči do pole a domácí v 10 a tak se nedal čekat žádný super hokejový zážitek. Sledovali jsme vyrovnaný souboj se spoustou chyb v podání obou týmů ve kterém po dvě třetiny dominovali výkony obou brankářů. Hosté se ujali vedení ve 14. minutě v přesilové hře, když zůstal zcela volný hráč před brankou. V 18. minutě měl na holi vyrovnání Hruška, ale tváří v tvář s hostujícím brankářem neuspěl.
Vyrovnání stavu na 1:1 jsme tak viděli až ve 36. minutě, když se do zakončení dostal Lochman a jeho nepovedený pokus o blafák se štěstím proklouzl za brankovou čáru. Následně jsme úspěšně ubránili 90 vteřin trvající oslabení o dva hráče a po dvou třetinách byl stav vyrovnaný.
Ve třetí části se nejdříve dostali do opětovného vedení hosté po proměnění přesilovky za příliš mnoho hráčů na ledě, ale za další minutu přišla naše rázná odpověď. Nejdříve ve středním pásmu získal puk Dvořák a jeho prudká střela od modré skončila v šibenici a již po 29 vteřinách úspěšně v oslabení napadal na útočné modré Lochman, získal puk a úspěšně provedeným blafákem strhl vedení na domácí stranu. Po ukončení oslabení jsme se dopustili dalšího faulu a při signalizované výhodě a zmatku před naší brankou hosté ve 47. minutě vyrovnali zblízkosti na 3:3. Také hosté dokázali vstřelit branku při oslabení, když pokus o blafák se došoural za brankovou čáru a hosté opět otočili vývoj ve skóre. Od 50. minuty jsme po nuceném odstoupení Denemarka a nešťastném zranění Pavlíčka dohrávali pouze na 8 hráčů. V obrovské šanci na vyrovnání selhal Hruška v 53. minutě, když mu puk přeskočil hokejku a netrefil tak prázdnou branku a osvědčené pravidlo nedáš-dostaneš opět zafungovalo a po zmatcích před naší brankou důraznější hosté dorazili kotouč popáté za brankovou čáru.
Bohužel dva prohrané po sobě jdoucí zápasy s HC Dvůr Králové-Náchod a dnešním soupeřem znamenají rozplynutí snu o 5 místu po základní části.

Rozhodčí: Pahulák - Shejbal, Pavlíček M.