Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajský přebor
pátek 8. 1. 2010 od  
5:3

Statistiky zápasu

Vyloučení:13:4
Přesilovky: 2:0
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Novohradský J., Černý J., Chvapil T., Hodač P., Denemarek L., Hruška J., Vodička O., Dvořák M., Špaček T., Bartoš P., Lochman J., Pavlíček T., Dušek A., Adámek J.

Do utkání s tabulkovým sousedem jsme vstoupili brankovým úspěchem hned při druhém střídání. To v útočné třetině vybojoval puk Bartoš, posunul na Lochmana který našel před brankou střelce Špačka a z první střely na branku jsme vedli 1:0. Šanci na srovnání skóre jsme nabídli soupeři v 9. minutě, když měl možnost hrát více než 50 vteřin přesilovku 5 na 3. V té ale vzorově zabojoval Dvořák a vynutil si faul a poté, co se první vyloučený vrátil, jsme při hře 4 na 4 dvakrát udeřili. Nejdříve v rohu u mantinelu vybojoval kotouč Lochman, nahrál Špačkovi který objel branku a zpoza branky protlačil puk za brankovou čáru. Za další půlminutku se opět brankově uvedl Špaček střelou od modré a završil tak svůj čistý hattrick. Na sklonku třetiny se nám také nabídla možnost si zahrát přesilovou hru a tu proměnil střelou z kruhu Denemarek a zvýšil tak již na 4:0.
Ve druhé části hry nejdříve při dalším oslabení zahrozil Dvořák, ale sám před brankářem v koncovce zklamal. O poznání lépe si počínal v naší přesilové hře Adámek, který po rychlém výpadu ze středního pásma zužitkoval střelou tahákem do víka naší početní výhodu a zvýšil před polovinou utkání na 5:0. Poté jsme hráli opět oslabeni o jednoho hráče a toto jsme s patřičnou dávkou štěstí přestáli, poté co tečovaná střela doplachtila na horní tyčku. Po ukončeném oslabení jsme se dopustili zakázaného uvolnění, nemohli jsme dostřídat a rozháraná sestava na ledě vedla ke zmatku před brankou a brance hostí na 5:1.
Do třetí třetiny jsme burcovali hráče, aby nedopustili obrat jako se stejným soupeřem na ledě v Novém Městě, kde jsme po dvou třetinách vedli 4:1 a nakonec byli rádi za remízu. V 53. minutě hosté vstřelili kontakní branku po přečíslení v našem pásmu, kterému ale předcházelo nepotrestané evidentní podržení našeho obránce ve středním pásmu. Definitivní pojistku měl na své holi v 54. minutě Hruška, ale sám před brankářem neuspěl a když vzápětí nechal bez povšimnutí ve středním pásmu rozjet hostujícího hráče, který nabral rychlost a nadvakrát snížil na 5:3, bylo o dramatický závěr postaráno. Zejména když přičteme, že po zbytečných vyloučeních jsme poslední pětiminutovku hráli takřka stále v oslabení 3 na 5. Obětavým výkonem našich hráčů jsme ale soupeře do nějaké výraznější šance nepustili a mohli tak po dramatickém zápase slavit dva body do tabulky a bodově se vyrovnat našemu dnešnímu soupeři.

Rozhodčí: Martinek - Frýdek, Havelka M.