Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajský přebor
neděle 27. 12. 2009 od  
4:4

Statistiky zápasu

Vyloučení:7:11
Přesilovky: 2:3
Oslabení: 1:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem
Novohradský J., Černý J., Denemarek L., Provazník L., Hodač P., Hruška J., Conk F., Dvořák M., Špaček T., Vodička O., Lochman J., Chvapil T., Voslář J., Dušek A., Bartoš P., Pavlíček T.
Dohrávané utkání 5. kola soutěže svedlo dva sousedy z průběžné tabulky. Po organizačních zmatcích a čekací době na rozhodčí utkání začalo s půlhodinovou prodlevou a hned zostra, když již po 8 vteřinách hry se nechal zbytečně vyloučit Hruška. Toto oslabení jsme úspěšně ubránili a naopak hned ze své první přesilové hry se dostali do vedení, když zpoza branky našel Špaček na kruhu najetého Hodače, který trefil výstavně do víka. Domácí tým se dočkal vyrovnání také z přesilové hry, když faul Černého již po 20 vteřinách potrestali brankou. Do opětovného vedení nás poslal opět obránce Hodač, když mu od hrazení poslal přihrávku Dvořák, na tu vystartoval domácí brankář, ale střelec branky se mu šikovnou kličkou vyhnul a bekendem zasunul do prázdné branky. Za další minutu jsme hráli další přesilovou hru, puk zatáhl za branku Dvořák, předložil mezi kruhy Conkovi a jeho střelu dorazil osamocený Hruška. Ke konci třetiny jsme po dalších faulech hráli opět oslabeni, ale výtečnou souhrou Lochmana se Špačkem jsme se brankově prosadili a odskočili již do tříbrankového trháku.
Ve druhé třetině jsme již nasazovali také třetí útok a snažili se tak rozložit síly hráčů. Sledovali jsme vyrovnaný souboj, kdy se oba brankáři blýskli několika výtečnými zákroky, popř. se zakončující hráči své šance zalekli a bezhlavě stříleli doprostřed branky a tak i po druhé třetině svítil na ukazateli stav 1:4.
Úvodní destiminutovka třetího dějství nenasvědčovala na nějaký zvrat zápasu, domácí tým se utápěl v individuálních akcích a hra neměla žádné tempo. V čase 53:01 při našem oslabení chyboval v rozehrávce na červenou Černý a následný výpad domácí brankově zakončili a snížili tak stav na 2:4. V čase 56:52 jsme šli opět do oslabení a toto bleskově po 9 vteřinách hry domácí tým využil neobsazeným obráncem a o zápletku bylo postaráno. Za další minutu bylo vyrovnáno, když si slabší chvilku vybral brankář Novohradský, kterému proplachtila nad ramenem střela domácího od červené čáry.
Bod získaný na novoměstském ledě je cenný, ale po průběhu utkání musíme litovat neproměněných šancí a zbytečných vyloučení po kterých jsme 3x inkasovali a dá se říci, že jsme bod spíše ztratili.

Rozhodčí: Machač - Burýšek, Burýšek