Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
20.10.2024 - A tým

Statečný výkon v utkání s favoritem soutěže body nepřinesl

Krajská liga Královéhradeckého a Pardubického kraje
neděle 20. 10. 2024 od 17:00
1:3

0:0, 0:1, 1:2

Statistiky zápasu

Branky a nahrávky: 56. Matouš (Bartoň, Fink) - 23. Řezníček (Reichmann, Mert), 52. Řezníček (Mert, Pohl), 60. Řezníček (Prouza)

Vyloučení: 4:3, navíc Veverka (NME) 5+OK
Využití: 1:2
Oslabení: 0:O

Rozhodčí: Machač - Pluháček, Rezek

Střely na branku: 30:43

Diváků: 135

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Petrů - Mlateček, Junek, Hanousek, Fink, Souček, Lenoch - Wolf, Zahradník, Jílek - Bartoň, Matouš, Menyhárt - Beránek, Drašnar J., Jušta - Javůrek

TJ Spartak Nové Město n.M.
Čáp - Velinský, Pohl, Mert, Dufek, Šenk, Veselý - Prouza, Vaňát, Berger, Bucek, Veverka, Řehák, Černý, Řezníček, Reichmann

V úvodní třetině utkání s lídrem tabulky jsme žádnou branku neviděli, ale přítomní diváci se určitě nenudili. Oba týmy si dokázaly vytvořit několik brankových příležitostí, oba brankáři působili jistě a připsali si několik výborných zákroků. Do asi největší šance se dostal v 15. minutě Wolf, ale jeho pokus o blafák při samostatném úniku zneškodnil Čáp v hostující brance.
Ve druhé třetině byl o poznání aktivnější hostující tým a několikrát nás dokázal zamknout v obrané třetině. Do vedení se dostal ve 23. minutě po proměněné přesilové hře, když se střelou z první z levého kruhu prosadil Řezníček. Hosté poté měli více ze hry a několik dalších závarů vyřešila pozorná obrana v čele s brankářem Petrů. Také my jsme si vytvořili pár náznaků šancí, které volaly po brance, ale i na druhé straně se Čáp blýskl povedenými zákroky.
V závěrečné třetině přibylo pár ostřejších zákroků a také vyloučení. Hosté dokázali využít jednu z nabídnutých početních výhod v 52. minutě. Nejdříve nás zachránila po teči před brankářem Petrů horní tyčka, v následující akci se trefil z vrcholku kruhu přesně k tyčce opět Řezníček. V 55. minutě nám hosté nabídli dvojnásobnou početní výhodu a tu jsme dokázali proměnit v kontaktní branku. Nejdříve Zahradníkovo tečované zakončení skončilo na horní síťce branky, při dalším střídání jsme se již radovali, když střelu Bartoně z levého kruhu tečoval Matouš mimo dosah brankáře. V závěru utkání jsme se pokusili o vyrovnání při power-play, po ztrátě kotouče na útočné modré jsme nechali střelce Řezníčka zakončit do prázdné branky, který tak završil svůj hattrick.




Ohlasy trenérů

Vladimír Kostka, trenér mužstva:
Zápas s favoritem této skupiny byl relativně vyrovnaný, kdy jsme si vytvořili několik brankových příležitostí, ale nedokázali jsme je nevyužít. Hosté byli ve svých přesilových hrách efektivnější, my jsme dokázali využít pouze tu dvojnásobnou. V závěru jsme zkusili vyrovnat při risku v power-play, ale to se bohužel již nepovedlo. I tak, to byl zápas v dobrém tempu, který se divákům musel líbit a budeme bojovat dále.

14. 10. 2024 - 09:47

4. 10. 2024 - 21:26
Také BK Nová Paka odhlásila tým z KLM
Dne 4.10.2024 odhlásil klub BK Nová Paka družstvo mužů ze soutěže KLM pro sezonu 2024–2025, z důvodu nízkého počtu hráčů. STK a zástupci klubů KLM – SK. H rozhodli o ponechání stávajícího rozlosování soutěže 1. části – sk. H, s tím, že soupeř v utkání s týmem BK Nová Paka má v daném kole volno.
24. 9. 2024 - 16:55
HC Opočno nebude hrát KLM
Dne 20.9.2024 v odpoledních hodinách odhlásil klub HC Opočno družstvo mužů ze soutěže KLM pro s. 2024–2025, a to z důvodu malého počtu hráčů v této kategorii. STK metodou per-rollam rozhodla ponechat stávající rozlosování 1. části soutěže, s tím, že soupeř v utkání s týmem HC Opočno má v daném kole volno.
3. 10. 2024 - A tým

První domácí zápas se rozhodl až v nájezdech

29. 9. 2024 - A tým

Úvodní soutěžní utkání zvládl lépe domácí tým

25. 9. 2024 - A tým

Na konec přípravy vítězství v prodloužení

22. 9. 2024 - A tým

Hosté rozhodli zápas v úvodní třetině