Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
13.10.2024 - A tým

Přesvědčivé domácí vítězství nad Dvorem Králové

Krajská liga Královéhradeckého a Pardubického kraje
neděle 13. 10. 2024 od 17:00
11:0

2:0, 4:0, 5:0

Statistiky zápasu

Branky a nahrávky: 16. Netušil (Junek), 17. Netušil (Fink, Bartoň), 25. Matouš, 30. Jílek (Junek, Zahradník), 30. Netušil (Hanousek), 37. Bartoň (Menyhárt, Netušil), 41. Jílek (Mlateček, Wolf), 43. Wolf (Jílek), 46. Netušil (Matouš, Hanousek), 47. Beránek (Drašnar J., Menyhárt), 59. Matouš (Netušil, Fink)

Vyloučení: 5:3
Využití: 1:0
Oslabení: 0:0

Rozhodčí:Machač - Pluháček, Volf

Střely na branku: 49:32

Diváků: 82

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Petrů - Junek, Mlateček,, Hanousek, Fink, Souček, Lenoch - Wolf, Zahradník, Jílek - Netušil, Matouš, Bartoň - Beránek, Drašnar J., Jušta - Menyhárt

HC Dvůr Králové n.L.
Kozák (41. Petřík) - Heligr, Junek, Tomášek, Zákravský, Bonaventura, Mišinec, Dvořák - Vognar, Zmítko, Veselý, Hejzlar, Hynek, Kudr, Fišer, Háze

V úvodu utkání byly o něco aktivnější hosté, kteří využívali naše chyby v rozehrávce a několikrát zaměstnali Petrů v domácí brance. Do naší první vážnější šance se dostal až v 10. minutě Hanousek, ale Kozáka v hostující brance nepřekonal. K první brance utkání nevedla ani dlouhá dvojnásobná početní výhoda hostí ve 14. minutě, když si páni rozhodčí upravili dle svého výkladu pravidlo č. 63 Zdržování hry. Po úspěšně odehraném oslabení jsme se dostali do vedení, Netušil se dostal za obranu hostí a po objetí branky zasunul kotouč za záda brankáře Kozáka. Za další minutu jsme se radovali opět, po vyhraném vyhazování v útočném pásmu se z levého kruhu trefil opět Netušil přesně k protilehlé tyčce. Do konce třetiny jsme přestáli bez úhony další oslabení a další branku již neviděli.
Ve druhé třetině jsme viděli naši střeleckou a herní převahu, která také vedla k navýšení náskoku. Ve 25. minutě Matouš vystihl hostující rozehrávku na útočné modré a svůj výpad zakončil povedeným blafákem. V polovině utkání jsme odskočili na pětibrankový rozdíl a de-facto rozhodli o výsledku utkání. Nejdříve využil přesilovou hru Jílek, když na konci přesilovky nic nevymýšlel a z kruhu pro vhazování zavěsil nekompromisně pod horní tyčku. Takřka hned po vhazování vystihl hostující rozehrávku ve středním pásmu Netušil, bezradného brankáře vymíchal a dovršil tak svůj hattrick. Na další braku jsme si počkali do 37. minuty, to se z prostoru mezi kruhy trefil zcela volný Bartoň.
V úvodu třetí třetiny jsme se prosadili opět, Jílek si na modré prohodil obránce, natlačil se přes něj do zakončení a zavěsil nekompromisně do horního růžku. Po této asi nejhezčí brance hosté vyměnili brankáře, ale ani tento tah jim moc nevyšel, náhradní brankář Petřík inkasoval hned ve 43. minutě, když jej nachytal bekhendovým pokusem z pravého kruhu Wolf. Ve 46. minutě si svou čtvrtou branku v utkání připsal Netušil, když po najetí za obranu soupeře tváří v tvář s hostujícím brankářem nezaváhal a povedeným blafákem jej překonal. Na desátou branku v hostující síti jsme dlouho nečekali, ve 47. minutě zůstal zcela volný před brankou Beránek a po nahrávce zpoza branky neměl problém zakončit pod horní tyčku. V 59. minutě uzavřel střelecký účet zápasu Matouš, když se prosadil dorážkou z brankoviště.


Ohlasy trenérů

Martin Dittrich, trenér mužstva:
Do zápasu jsme vstoupili vcelku laxně, ale postupně jsme zvýšili aktivitu a to se poté projevilo i na výsledku. Dnes musím kluky pochválit za výborný forčeking, kde jsme soupeře dostávali pod tlak a z toho pramenili i nějaké branky. Postupně Dvoru zřejmě docházely síly a to se projevilo i na celkovém skóre. Do dalších zápasů musíme vydržet se stejným nasazením po celou dobu utkání. Příští zápas nás čeká největší favorit soutěže, notně posílený tým Nového Města a uvidíme, jak jej dokážeme potrápit.

14. 10. 2024 - 09:47

4. 10. 2024 - 21:26
Také BK Nová Paka odhlásila tým z KLM
Dne 4.10.2024 odhlásil klub BK Nová Paka družstvo mužů ze soutěže KLM pro sezonu 2024–2025, z důvodu nízkého počtu hráčů. STK a zástupci klubů KLM – SK. H rozhodli o ponechání stávajícího rozlosování soutěže 1. části – sk. H, s tím, že soupeř v utkání s týmem BK Nová Paka má v daném kole volno.
24. 9. 2024 - 16:55
HC Opočno nebude hrát KLM
Dne 20.9.2024 v odpoledních hodinách odhlásil klub HC Opočno družstvo mužů ze soutěže KLM pro s. 2024–2025, a to z důvodu malého počtu hráčů v této kategorii. STK metodou per-rollam rozhodla ponechat stávající rozlosování 1. části soutěže, s tím, že soupeř v utkání s týmem HC Opočno má v daném kole volno.
29. 9. 2024 - A tým

Úvodní soutěžní utkání zvládl lépe domácí tým

25. 9. 2024 - A tým

Na konec přípravy vítězství v prodloužení

22. 9. 2024 - A tým

Hosté rozhodli zápas v úvodní třetině

12. 9. 2024 - A tým

Druhá příprava přinesla také vítězství