Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
31.01.2024 - A tým

Statečný a bojovný výkon na lídra soutěže nestačil

Krajská liga Královéhradeckého a Pardubického kraje
středa 31. 1. 2024 od 19:00
1:5

1:2, 0:1, 0:2

Statistiky zápasu

Branky a nahrávky: 2. Samek (Drašnar T., Bartoň) - 15. Veverka (Čada, Král), 18. Semorád (Martinec, Jelínek), 28. Semorád (Martinec, Rozlílek), 52. Rozlílek (Leder, Semorád), 59. Martinec (Semorád)

Vyloučení: 6:3
Využití: 0:0
Oslabení: 0:0

Rozhodčí: Veinfurter – Pluháček, Řezníček

Střely na branku: 25:39

Diváků: 106

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Šimon - Hanousek, Kostka, Samek, Mlateček, Menyhárt, Souček - Netušil, Matouš, Sajdl - Bartoň, Drašnar T., Beránek - Javůrek, Drašnar J., Jušta

HC Kohouti Česká Třebová
Vlk - Jelínek, Jemelka, Král, Blažej, Hradil, Leder - Veverka, Plášek, Semorád, Rozlílek, Martinec, Čada, Fúzik, Pavlovský, Ostřanský


Do zápasu s aktuálním lídrem tabulky a největším favoritem na titul jsme vstoupili aktivně a hned ve 2. minutě se ujali vedení, při přečíslení 3 na 1 našel T. Drašnar na levém kruhu volného Samka a ten střelou z první nezaváhal. I nadále jsme se aktivním přístupem snažili vyrovnat herní převaze hostí a nepouštět je do brankových příležitostí. To se vcelku dobře dařilo až do 15. minuty, až jsme po prohraném buly v obraném pásmu nepohlídali v prostoru mezi kruhy Veverku a ten střelou k tyčce vyrovnal. Za 3 minuty nato se hosté dostali do vedení, po rychlém výpadu z vlastní třetiny se z pravého kruhu trefil přesně ex-ligový Semorád.
Ve druhé třetině jsme se snažili o vyrovnání a několik nadějných příležitostí si i dokázali vytvořit, ale bohužel jsme selhali v koncovce, nebo zasáhl brankář Vlk. V největší šanci trefil Bartoň pouze tyčku hostující branky. Hosté si svůj náskok pojistili ve 28. minutě, opět se trefil nepokrytý Semorád z levého kruhu. Ve 38. minutě jsme s trochou patřičného štěstí přestáli takřka minutovou přesilovku hostí 5 na 3, v největší šanci trefil hostující hráč spojnici tyček. V závěru třetiny jsme pro změnu měli výhodou přesilové hry my, ale k vyrovnání tato početní výhoda nevedla, naopak několik vteřin před sirénou nás opět zachránila tyčka branky.
V závěrečné třetině pokračoval náš marný boj o zkorigování stavu, opět nás zklamala koncovka. Hosté si vcelku poklidně kontrolovali svůj náskok a navíc jej ještě pojistili další brankou. Po střele od modré se na brankovišti prosadil dorážkou Rozlílek. V samotném závěru se hosté prosadili ještě jednou, na pas za obranu si najel Martinec a svůj výpad zakončil povedeným blafákem.




Ohlasy trenérů

Jaroslav Kudrna, trenér mužstva:
Zápas s lídrem tabulky přinesl z naší strany bojovný výkon, ale kvalita byla na straně soupeře. Největší rozdíl byl v zakončení a herní vyspělosti, kdy soupeř své šance dokázal proměnit, zatímco my jsme se v koncovce opět trápili. Kluci ale podali kvalitní výkon, což v našich posledních zápasech nebylo úplně pravidlem, a zaslouží si za předvedenou hru poděkovat. Na úspěch se soupeřem takovýchto kvalit to ale ještě nestačí a nezbývá než mu pogratulovat k zisku tří bodů.