Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
28.01.2024 - A tým

Produktivní Moravská Třebová byla nad naše síly

Krajská liga Královéhradeckého a Pardubického kraje
neděle 28. 1. 2024 od 17:00
3:9

1:3, 0:3, 2:3

Statistiky zápasu

Branky a nahrávky: 13. Netušil (Hanousek, Sajdl), 53. Bartoň (Samek, Mlateček), 57. Netušil (Menyhárt, Sajdl) - 14. Augustin, 14. Cach (Faltus), 17. Palička (Augustin), 21. Janků (Palička), 30. Brandýs (Marek, Vaňous), 36. Faltus (Veselský, Šíp), 42. Horký (Vaňous), 49. Horký (Vaňous, Marek), 52. Horký (Marek)

Vyloučení: 5:5
Využití: 1:0
Oslabení: 0:0

Rozhodčí: Machač - Plodek, Kareš

Střely na branku: 29:34

Diváků: 125

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Šimon - Hanousek, Kostka, Samek, Mlateček, Souček, Dittrich - Netušil, Menyhárt, Sajdl - Beránek, Zahradník, Bartoň - Drašnar T., Drašnar J., Jušta - Matouš

HC Slovan Moravská Třebová
Peksa - Holub, Cekr, Moučka, Janků, Brandýs, Dubovčí - Šíp, Vaňous, Kavan, Cach, Palička, Augustin, Faltus, Veselský, Horký, Marek

V úvodní desetiminutovce se hrál poměrně rychlý a vyrovnaný hokej, kdy jsme favorizovaného soupeře dokázali několikrát zatlačit do defenzívy, ale na úvodní branku zápasu jsme čekali až do hry 4 na 4 ve 13. minutě. To se Netušil prosadil tečí střely od modré v podání navrátilce do sestavy Hanouska. V následující minutě, stále při hře 4 na 4 hosté obrátili stav ve svůj prospěch, nejdříve jsme nechali projet bez dozoru Augustina ze středního pásma až do zakončení, následně hned po vhazování ve středním pásmu střílel do protilehlého růžku branky z pravého kruhu Cach. V 17. minutě jsme neproměnili šanci při přečíslení 2 na 1 a vzápětí propadli v útočném pásmu, hosté si při přečíslení počínali o poznání lépe, na 1:3 zvyšoval z mezikruží Palička.
V úvodu druhého dějství jsme inkasovali znovu, poměrně lacinou brankou po nahození na branku od mantinelu skóroval Janků. V polovině utkání se hosté prosadili znovu, nepohlídaný mezi kruhy zůstal Brandýs a ten se trefil do horního růžku. Ve 36. minutě jsme viděli další branku v domácí síti, po prohraném souboji u hrazení jsme si nepohlídali nahrávku před branku a tam zakončoval volný Faltus. Je nutno podotknout, že této brance předcházelo zjevné přehlédnuté postavení mimo hru na modré čáře. Také my jsme si vytvořili v průběhu třetiny několik nadějných střeleckých příležitostí, ale v koncovce jsme byli nepřesní, nebo se blýsknul povedeným zákrokem brankář Peksa.
Také nástup do třetí třetiny vyšel lépe hostujícímu týmu, po ukončeném oslabení jsme nechali bez dozoru na brankovišti volného Horkého. Také této brance předcházel pravděpodobné přehlédnutý offside ze strany velmi nepřesných rozhodčích. Ve 49. minutě jsme promarnili několik příležitostí k úpravě skóre, následné přečíslení po rychlém výpadu využil dorážkou z brankoviště opět Horký. A v 52. minutě završil Horký svůj hattrick, kdy tečoval před brankářem Šimonem nahození na branku. V následující minutě podnikl odvážný průnik do útočného pásma Samek, jeho nabídku využil ke snížení hrozivého stavu tečí Bartoň. O závěrečnou úpravu skóre utkání se postaral svojí přesilovkovou střelou z levého kruhu do horního růžku Netušil.




Ohlasy trenérů

Jaroslav Kudrna, trenér mužstva:
Prvních deset minut jsme se soupeřem drželi krok a byli vyrovnaným soupeřem, ale poté jsme se sami dostali pod tlak, kdy jsme krátce po sobě inkasovali laciné branky. Hráči asi chtěli se soupeřem hrát otevřený hokej, ale ten byl hokejovější a situace které jsme my nedokázali dotáhnout do brankového konce, tak hosté spolehlivě proměňovali. Nezbývá než soupeři pogratulovat k vítězství.