Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
12.11.2023 - A tým

Z Lanškrouna bez bodu, selhali jsme v koncovce

Krajská liga Královéhradeckého a Pardubického kraje
neděle 12. 11. 2023 od 17:00
4:2

2:0, 2:2, 0:0

Statistiky zápasu

Branky a nahrávky: 6. Švub (Pirkl), 18. Šembera (Vogel, Dvořák), 33. Drlík (Paclík, Švub), 36. Krč (Šlezinger) - 29. Jušta (Drašnar J.) 38. Zahradník (Matouš, Beránek)

Vyloučení: 1:1
Využití: 0:0
Oslabení: 0:0

Rozhodčí: Vrba - Louda, Švejda

Střely na branku: 34:39

Diváků: 164

Sestavy

TJ Orli Lanškroun

Nimmerrichter - T. Pražák, Nastoupil, Mann, Dvořák, Šlezingr, Paclík - Krč, Vogel, Šembera - Pejcha, Kužílek, Markl - Švub, Pirkl, Drlík - Marek, Verner, Gildain

SK Třebechovice pod Orebem
Saifr - Veselý, Kostka, Samek, Mlateček, Lochman, Dittrich - Netušil, Drašnar T., Sajdl - Beránek, Zahradník, Matouš - Kellner, Drašnar J., Jušta - Javůrek

V úvodu utkání byl aktivnější domácí tým a dobrým pohybem a napadáním si vytvořil územní převahu. K úvodní brance jsme mu ale pomohli sami naší chybou při rozehrávce z vlastního pásma, mezi kruhy volný Švub zakončil střelou do horního růžku. V polovině třetiny jsme se již s rychlostí a agresivitou domácích srovnali a i my si začali vytvářet střelecké příležitosti. Do jedné z nadějných akcí se dostal při přečíslení 2 na 1 Matouš, jeho střela pouze orazítkovala tyčku domácí branky. Také na druhé straně se rozezněla konstrukce branky, v přesilovce domácích jsme nechali střílet volného hráče z kruhu. V 18. minutě jsme po buly v útočném pásmu propadli, samostatný únik zakončil Šembera pod horní tyčku.
Ve druhé třetině pokračoval vcelku vyrovnaný souboj s šancemi na obou stranách. V první veliké šanci této části trefil Samek a Zahradník tyčku branky, kotouč se povaloval na brankové čáře ale dostat ho do branky se nepovedlo. Ve 28. minutě v přesilové hře zůstal před brankářem Nimmerrichter úplně volný Veselý, ale vysoko přestřelil. Uspěl až důraz na brankovišti v podání Jušty ve 29. minutě, když dotlačil kotouč za brankovou čáru. Ve 33. minutě zachytili domácí hráči naše vyhození na modré čáře a po následném závaru a odrazu od tyčky se kotouč dostal mezi kruhy, kde se k dorážce dostal nepokrytý Drlík. Ve 36. minutě se domácí radovali z další branky, za zády obrany najetý Krč si v zakončení poradil bezchybně. Za dvě minuty nato se nám podařilo snížit, když si na nabídku z rohu najel volný Zahradník, brankáře si povytáhl a zakončil bekhendem do horního růžku.
Ve třetím dějství jsme převzali aktivitu na naše hole, domácí tým se více soustředil na obranu a vyrážel do rychlých a nebezpečných protiútoků. S těmi si poradil Saifr ve spolupráci s obranou. Ale i na druhé straně si počínal bezchybně domácí brankář Nimmerrichter a k dorážkám nás domácí obrana moc nepouštěla. A nebo jsme několikrát netrefili poloodkrytou branku, jako Beránek v 50. minutě, nebo když trefil T. Drašnar tágo brankářské hole. V samotném závěru jsme odvolali brankáře a zkoušeli dlouhou hru při power-play ale k další brance jsme se již dostat nedokázali.




Ohlasy trenérů

Jaroslav Kudrna, trenér mužstva:
Na opravdu zimním stadionu v Lanškrouně jsme dnes sehráli další vyrovnaný zápas, ve kterém jsme ze soupeřova brankáře udělali adepta skoro na národní dres. Opět se naplno projevila naše nemoc a to je neproměňování vypracovaných šancí a tak odjíždíme s prázdnou. Mrzí nás to o to více, jelikož je to soupeř ze středu tabulky se kterými se budeme prát o postup do play off a tyto zápasy potřebujeme zvládat.