Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
01.10.2023 - A tým

První tři body do tabulky vezeme z Jaroměře

Krajská liga Královéhradeckého a Pardubického kraje
neděle 1. 10. 2023 od 17:00
1:10

0:3, 0:3, 1:4

Statistiky zápasu

Branky a nahrávky: 48. Petira (Vacek) - 4. Drašnar T. (Wolf), 4. Netušil (Zahradník, Bartoň), 15. Samek (Bartoň), 25. Kellner (Sajdl, Drašnar J.), 31. Netušil (Mlateček), 36. Veselý (Jušta, Wolf), 41. Drašnar T. (Wolf), 41. Netušil (Zahradník, Bartoň), 57. Mlateček (Netušil, Samek), 58. Sajdl (Drašnar J., Dittrich)

Vyloučení: 7:5
Využití: 0:0
Oslabení: 0:0

Rozhodčí: Pecha - Paštika, Volf

Střely na branku: 18:31

Diváků: 115

Sestavy

HC Jaroměř

Filip - Bujňák, Sýkora, Petira, Vacek, Kotrč, Štohanzl - Souček, Kocián, Tomášek, Hájek, Teuber, Kašpar, Jahelka, Kačerovský, Holub

SK Třebechovice pod Orebem
Saifr - Veselý, Kostka, Samek, Mlateček, Souček, Dittrich - Wolf, Drašnar T., Jušta - Netušil, Zahradník, Bartoň - Kellner, Drašnar J., Sajdl

Do zápasu na jaroměřském ledě jsme vstoupili aktivně a již ve 4. minutě se ujali vedení, když po rychlém výpadu do útočného pásma sice střílel Wolf do tyčky, ale na dorážku T. Drašnara nestihl Filip v domácí brance reagovat. Ihned po rozehrání jsme se radovali znovu, z brankoviště se prosadil Netušil. V 15. minutě si svůj premiérový střelecký úspěch v třebechovickém dresu zapsal junior Samek, při signalizované výhodě se protáhl ze středního pásma až do zakončení a svůj výpad zakončil povedeným blafákem mezi nohy domácího brankáře.
Ve druhé třetině jsme v úvodu měli početní výhodu, krátce i dvojnásobnou, ale ta zůstala bez využití. Krátce poté, co byli domácí v plném počtu se z brankoviště prosadil Kellner a zvýšil již na 0:4. V polovině utkání jsme se prosadili opět, Netušil překvapil domácího brankáře střelou zpoza obránce kousek za modrou čarou. Půltucet padl ve 36. minutě, po dlouhém závaru v útočném pásmu se z brankoviště prosadil svojí dorážkou Veselý.
Nástup do závěrečného dějství přinesl další dvě slepené branky v domácí síti, nejdříve se bekhendem z mezikruží trefil T. Drašnar, vzápětí se střelou švihem do horního růžku trefil Netušil a dokončil svůj hattrick. Ve 44. minutě se poprvé do vážnější šance dostali i domácí, střela z kruhu pouze orazítkovala horní tyčku. Ujala se až akce ve 48. minutě, když Saifra o čisté konto připravil střelou do horního růžku nepokrytý Petira. O devátou branku v domácí síti se postaral svým one timerem od modré Mlateček, populární desítku přinesla akce v 58. minutě, když J. Drašnar při přečíslení vybídl ke skórování Sajdla.

Ohlasy trenérů

Jaroslav Kudrna, trenér mužstva:
Určitě nám dnes spadnul kámen ze srdce, že máme první tři body do tabulky. To nás samozřejmě těší, ale konečný výsledek bych určitě nepřeceňoval a bezchybný výkon jsme také nepodali. Jaroměř dnes neměla svůj den a i její sestava nebyla tak silná jako v předešlých letech. Na druhou stranu si dnes kluci zvedli své pošramocené sebevědomí a snad nám střelecké štěstí vydrží i do dalších zápasů.