Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
29.01.2023 - A tým

V Chrudimi bereme druhé vítězství v osmifinálové sérii

Krajská liga Královéhradeckého a Pardubického kraje
neděle 29. 1. 2023 od 18:00
0:5

(0:3, 0:2, 0:0)

Statistiky zápasu

Branky a nahrávky: 4. Netušil (Mlateček, Zahradník), 6. Netušil (Mlateček, Zahradník), 8. Drašnar T. (Jušta, Kostka), 27. Wolf (Drašnar T.), 34. Wolf (Jušta)

Vyloučení: 1:2, navíc Netušil 5+OK
Využití: 0:1
Oslabení: 0:1

Rozhodčí: Vrba - Dalecký, Javůrek

Střely na branku: 48:32

Diváků: 240

Sestavy

HC Chrudim

Matoušek (8. Novotný) - Hrdlička, Hybeš, Pilař, Pejzl, Budínský, Čáslava, Felcman M., Linhart - Cvrček, Plch, Novák, Pavlík, Dobiáš, Roubal, Felcman V., Hejduk, Polák, Kostka, Formánek, Langr

SK Třebechovice pod Orebem
Petrů - Menyhárt, Kostka, Plíhal, Mlateček, Souček, Dittrich, Píč - Wolf, Drašnar T., Jušta - Bartoň, Zahradník, Netušil - Beránek, Drašnar J., Sajdl - Šeda

V úvodu třetího osmifinálového utkání nám domácí tým nabídl výhodu přesilové hry a tu jsme dokázali proměnit ve vedoucí branku. Navrátilec do sestavy Netušil si nabruslil z vlastního pásma až do zakončení na kruhu a trefil se přesně do protilehlého růžku Matouškovi branky. V 6. minutě jsme se opět mohli radovat, Mlateček udržel na modré útočné pásmo a poté našel u branky volného Netušila, který brankáře vymíchal. V 8. minutě to již bylo 0:3, po rychlém výpadu do útočného pásma se trefil z vrcholku kruhu do horního růžku T. Drašnar a vyhnal tak Matouška z branky. V 16. minutě měli výhodu početní převahy domácí, krátce i dvojnásobné, ale i přes řadu střeleckých pokusů ji proměnit nedokázali.
Na úvod druhé třetiny jsme si situaci zkomplikovali dlouhým pětiminutovým vyloučením. Obrana v čele s brankářem Petrů ale pracovala spolehlivě a domácím jsme tuto dlouhou přesilovku využít ke snížení nedovolili. Naopak ve 27. minutě pláchl domácí obraně od vlastní modré Wolf a svůj únik zakončil povedeným blafákem. Ve 30. minutě se již někteří domácí hráči radovali ze vstřelené branky, ale po závaru ve třetině kotouč za brankovou čáru nedotlačili a navíc bylo pískáno postavení hráče v brankovišti. Ve 34. minutě jsme potvrdili své vedení, po zisku kotouče za brankou našel Jušta mezi kruhy volného Wolfa a ten se trefil přesně do horního růžku.
Třetí třetina byla soubojem domácích hráčů s brankářem Petrů, kterého zasypala spoustu střel, ten si se všemi pokusy domácích poradil a pozorná obrana domácí tým k dorážkám nepustila. Naše náznaky nebezpečných protiakcí jsme do zdárného konce nedotáhli a tak se stav již nezměnil a to znamená, že ve středu budeme mít v domácím utkání postupový matchball.


Ohlasy trenérů

Jaroslav Kudrna, trenér mužstva:
Dnes jsme předvedli zodpovědný výkon a z předvedené hry můžeme mít dobrý pocit. V úvodu jsme potrestali chyby domácího týmu a poté přestáli bez inkasované branky dlouhou přesilovku, navíc sami vstřelili branku a to byl klíč k dnešnímu úspěchu. Pochvala do kabiny za předvedený výkon patří všem hráčům.