Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajský přebor
pátek 23. 1. 2009 od  
2:9

Statistiky zápasu

Vyloučení:
Přesilovky: 0:1
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Novohradský J., Suchý M., Černý J., Denemarek L., Provazník L., Hodač P., Chvapil T., Dočkal M., Dvořák M., Voslář J., Vodička O., Lochman J., Hruška J., Doležal J.

V dalším kole jsme přivítali soupeře od kterého jsme na ledě v Náchodě utržili doposud největší příděl a našim přáním bylo nezopakovat takovýto výprask. Od úvodního hvizdu se soupeř lépe pohyboval, ale pokud klukům dostačovaly síly, tak stíhali úspěšně narušovat akce hostů a do žádné výrazné brankové šance je nepouštěli. Na úvodní branku hostů z 8. minuty jsme dokázali před první přestávkou odpovědět, když střela Provazníka vedle branky se odrazila od hostujícího obránce k Hruškovi a ten puk dorazil za brankovou čáru. Z vyrovnaného stavu jsme se neradovali dlouho a už za půl minuty se hosté opět ujali vedení.
Ve druhé třetině nejdříve naše špatné střídání bylo potrestáno třetí brankou a pak přišla opět dvouminutovka hrůzy, kdy kluci přestali úplně bruslit, držet si své hráče a před polovinou utkání jsme třikrát inkasovali a za stavu 1:6 bylo rozhodnuto. Některé náznaky našich šancí hosté dokázali pohodlně zlikvidovat a sami ještě do konce druhé třetiny znovu skórovat a zvýšit vedení na 1:7.
V nástupu do třetí třetiny jsme inkasovali osmou branku a zesílili obavy z narůstajícího skóre. V 50. minutě se do naší největší šance dostali Dočkal s Lochmanem, když jeli sami dva na brankáře, ale bez brankového efektu a vzápětí hosté přečíslení tří na jednoho brankově zakončili - 1:9. O náš druhý brankový úspěch se přičinil svými kličkami Lochman a pro dorážejícího Vosláře již nebyl problém uklidit kotouč do branky. Potom se hosté dostali do několika šancí na vstřelení desáté branky, ale předháněli se v zahazování i těch nejvyloženějších a tak zápas skončil s relativně přijatelným skóre 2:9.