Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
13.09.2020 - A tým

V Lomnici vítězný vstup do sezóny

Krajská liga mužů
neděle 13. 9. 2020 od 17:00
3:10

1:4, 0:3, 2:3

Statistiky zápasu

Branky a nahrávky: 4. Maťátko, 46. Mizera (Kuch), 60. Šíp - 3. Hanousek (Mlateček), 10. Jušta (Matouš, Souček), 15. Dittrich (Matouš), 18. Hanousek (Dittrich), 24. Labuť (Beránek), 26. Jušta (Klemenc), 36. Klemenc, 49. Jušta (Beránek), 51. Jušta (Beránek), 58. Dittrich (Labuť)

Rozhodčí: Svoboda - Lukáč, Drbohlav

Vyloučení: 3:2, navíc TS (Kudr neproměnil) Využití: 0:1 Oslabení: 0:0

Střely na branku: 29:35

Sestavy

HC Lomnice nad Popelkou

Mrázek (26. Tříška) - Kuch, Syrovátka J., Kotula, Boček, Řeháček - Mizera, Rudiš, Maťátko - Syrovátka L., Junek, Šíp - Berka, Václavec, Šlaicher

SK Třebechovice pod Orebem
Kouba (31. Petrů) - Souček, Mlateček, Dittrich, Plíhal - Klemenc, Matouš, Jušta - Labuť, Beránek, Kudr - Hanousek, Bartoň

Plánovaný přípravný turnaj Metuje Cup se z důvodu výskytu Covid-19 v týmu HC Litomyšl neuskuteční a tak jsme úvodní přípravný zápas sehráli na ledě bronzového týmu minulé sezóny Krajské ligy Libereckého kraje.


Do zápasu jsme vstupovali ve velmi okleštěné sestavě, ale bez nějakého přehnaného respektu a hned v první třetině si vybudovali tříbrankový náskok. Domácí tým jsme přehrávali kombinačně a dokázali se mu vyrovnat i v nasazení a tvrdosti. Ve druhé části jsme svůj náskok dokázali ještě zvýraznit, navíc několikrát trefili tyčku, nebo své akce přehrávali bez zakončení. Střelecky se zaskvěl junior Jušta, autor čtyř branek, svůj první start v A týmu ozdobil svoji trefou i další junior Labuť a k velké radosti týmového pokladníka zaskakující kapitán Dittrich zařídil i desátou dnešní trefu. Vítěznou premiéru si tak mohl užít i trenér Jaroslav Kudrna.


Ve středu pokračuje příprava zápasem na ledě HC Jaroměř, kde nás čeká rozhodně těžší a rozehranější soupeř.