Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
04.03.2020 - A tým

Finálový matchbol vybojoval zaslouženě Nový Bydžov

Krajská liga mužů
středa 4. 3. 2020 od 18:00
6:1

1:1, 3:0, 2:0

Statistiky zápasu

Branky a nahrávky: 20. Černý (Pilný, Divíšek), 21. Černý (Divíšek, Nedbal), 35. Eis (Chára, Kubišta), 39. Eis (Kubišta, Nedbal), 51. Divíšek, 52. Hlaváček (Daňo) - 14. Drašnar T. (Šeda, Kostka)

Vyloučení: 3:6 navíc Jebavý (NBY) 5+OK
Využití: 1:1
Oslabení: 0:0

Rozhodčí: Svoboda - Řezníček, Karlík

Střely na branku: 47:32

Diváci: 260

Sestavy

Stadion Nový Bydžov

Veselý - Zmítko, Novák, Štěpán, Daňo, Nedbal, Kulhánek, Mádle - Eis, Černý, Hlaváček, Hladík, Jebavý, Chára, Šuvara, Kubišta, Divíšek, Pilný

SK Třebechovice pod Orebem
Petrů - Kostka, Hornyš, Souček, Hanousek, Menyhárt, Bohatý - Drašnar J., Drašnar T., Šeda - Wolf, Filip, Beránek - Kudr, Matouš, Jušta - Zahradník

Do třetího utkání semifinálové série jsme vstoupili aktivně a v úvodní desetiminutovce často zaměstnávali Veselého v domácí brance. V úvodu druhé desetiminutovky se vyfauloval Jebavý a nabídl nám výhodu pětiminutové přesilové hry. Tu ještě "vylepšil" domácí hráč, když vyhodil kotouč nad plexisklo. Nastalou dvojnásobnou výhodu jsme zužitkovali ve 14. minutě, kombinaci v útočném pásmu zakončoval na brankovišti T. Drašnar. V dalším průběhu třetiny se již domácí tým oklepal a také on si začal vytvářet šance. Ve 20. minutě jsme udělali chybu v útočném pásmu, rychlý výpad a přečíslení využil ke srovnání stavu Černý.
Ve druhé třetině existovalo na ledě pouze jedno mužstvo, to domácí. Nový Bydžov výrazně přidal na pohybu a důrazu, jeho hráči byli všude o krok dříve a vůbec nás nepouštěli do své třetiny. Do vedení se dostal hned ve 21. minutě, volný Černý na krhu pro vhazování trefil přesně horní růžek. Od 30. minuty jsme až do 35. minuty hráli neustále v oslabení, dokonce ve dvojnásobném. Toto oslabení jsme s vypětím všech sil a několika extra zákrokům Petrů v brance přestáli bez obdržené branky, bohužel jen pár vteřin po návratu posledního vyloučeného na led se prosadil dorážkou z brankoviště Eis. Ve 39. minutě další naše vyloučení potrestal střelou z mezikruží opět Eis.
Ve třetí třetině už tempo hry nemělo tak vysokou úroveň jako v předešlých třetinách, hra plynula bez nějakých velkých emaocí, domácí tým kontroloval svůj náskok a my jsme na zvrat síly nenašli. V 51. minutě zachytil vyhození Petrů na modré čáře Divíšek a následně jej překonal střelou z kruhu. V 52. minutě naše zaváhání v obranném pásmu potrestal Hlaváček, když svoji střelu otřel o clonícího obránce. Za stavu 2:1 se tak série stěhuje opět na domácí led, kde se pokusíme znovu uspět a odvrátit konec.




Ohlasy trenérů

Martin Klemenc, trenér mužstva:
Utkání jsme začali dobře, soupeře jsme do velkého tlaku nepouštěli, naopak se nám podařilo jít v přesilovce do vedení. Pak opět přišel konec první a začátek druhé třetiny, kdy jsme neudrželi pozornost a vyrobili chyby, díky nim soupeř utkání překlopil na svoji stranu. Následovaly dlouhé minuty v oslabení, které nás stálo hodně sil a možnost ještě něco se zápasem udělat.