Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
12.01.2020 - A tým

Po kolapsu ve třetí třetině z Náchoda bez zisku bodů

Krajská liga mužů
neděle 12. 1. 2020 od 17:00
4:2

0:1, 0:1, 4:0

Statistiky zápasu

Branky a nahrávky: 47. Srba (Vaňát), 49. Havrda (Macháň, Chaloupka), 50. Vondřejc (Podzimek, Zeman), 53. Šrenk (Macháň, Havrda) - 13. Drašnar T. (Drašnar J., Šeda), 31. Klemenc (Drašnar T., Wolf)

Vyloučení: 4:4 navíc Havrda (NAC), Petrů (TE) 10 OT
Využití: 1:0
Oslabení: 0:0

Rozhodčí: Pecha - Řezníček, Všetečka

Střely na branku: 31:34

Diváci: 92

Sestavy

HC Náchod

Bláha - Pánek, Plíhal, Jičínský, Srba, Podzimek, Verner, Chaloupka - Vaňát, Šrenk, Škoda, Vondřejc, Řezníček, Haklička, Havrda, Prouza, Macháň, Zeman

SK Třebechovice pod Orebem
Petrů - Hornyš, Kostka, Souček, Marša, Dittrich, Hanousek - Matouš, Zahradník, Beránek - Wolf, Filip, Klemenc - Drašnar J., Drašnar T., Šeda - Kudr, Bartoň, Jušta

V úvodní třetině se hrál poměrně rychlý hokej, s několika náznaky šancí na obou stranách, oba brankáři ale pracovali spolehlivě. V 6. minutě nám domácí nabídli výhodu přesilové hry, tu jsme tradičně nesehráli vůbec dobře. Brankově se tak ujala pouze akce ve 13. minutě, kdy jsme vybojovali kotouč u hrazení a na brankovišti se prosadil svojí dorážkou T. Drašnar.
Do druhé třetiny si domácí tým přenesl zbytek přesilové hry, tu sice nevyužil, ale v první desetiminutovce měl více ze hry a vypracoval si několik nebezpečných příležitostí. Petrů v čele s obranou opět eliminovali všechny pokusy náchodských hráčů. V polovině utkání jsme využili přečíslení ke vstřelení druhé branky, Wolf našel před brankou volného střelce první branky, ten se sice ani nadvakrát prosadit proti Bláhovi nedokázal, dorážející Klemenc měl již ale snadný úkol. Následně jsme úspěšně ubránili další oslabení, podobně si počínali i domácí ve 38. minutě, v největší šanci se Maršova střela od modré otřela o tyčku domácí branky.
Dvoubrankový náskok do třetí třetiny byl slibný, ale bohužel jsme tento stav dlouho neudrželi. Ve 47. minutě jsme propadli ve středním pásmu, domácí se dostali do přečíslení 3 na 1, tuto šanci ještě neproměnili, ale z pokračujícího závaru se trochu překvapivě z levého kruhu trefil Srba. Tato branka polila domácí živou vodou a zatlačili nás do defenzívy. Ve 49. minutě bylo srovnáno když domácí proměnili přísně nařízenou přesilovou hru, z dorážky na brankovišti se prosadil Havrda. A v následující minutě bylo ještě hůře, stav zápasu otočil v domácí prospěch z mezikruží Vondřejc střelou do horního růžku. V 53. minutě bylo dílo zkázy dokonáno, střelu z pravého kruhu Petrů vyrazil tak, že dojíždějící Šrenk dostal bruslí kotouč za brankovou čáru. Zda šlo o úmyslné kopnutí ví jen on sám, rozhodčí jeho pokus uznal a tak není co řešit. V 57. minutě se nám naskytla výhoda dvojnásobné přesilové hry, po odvolání brankáře takřka minutová výhoda 6 na 3, využít jsme ji ale nedokázali.




Ohlasy trenérů

Martin Klemenc, trenér mužstva:
Dvě třetiny jsme dodržovali hru, kterou jsme chtěli praktikovat a byli jsme lepším týmem. Bohužel jsme nedokázali odskočit o více jak dvě branky i když tam šance byly. V závěrečné třetině jsme začali trochu volněji, obdrželi zbytečnou a lacinou branku. Soupeře jsme sami vrátlili do utkání. Pak se do dalšího vývoje ještě vložil hlavní rozhodčí svými vymyšlenými a nepřesnými výroky a obrat byl dokonán. Minule jsem rozhodčí chválil, bohužel tentokrát to bylo úplně odlišné rozhodování.