Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu


neděle 30. 10. 2016 od 16:30
7:2

Statistiky zápasu

Vyloučení:12:8
Střelba: 21:26
Přesilovky: 0:0
Oslabení: 0:0

Sestavy

TJ Sokol Čestice

Kolbaba-Sajdl J., Jančárek, Jiruška, Bárta, Lunka, Mlateček, Rubák, Šťastný, Kozel, Dočkal, Kolář, Sajdl R., Říčař, Kopecký, Javůrek, Šverák

SK Třebechovice pod Orebem
Novotný J., Trenz J., Studnička P., Merka D., Šoula M., Libřický Z., Tuček J., Kouba A., Erban Z., Černý J., Vaniš P., Pátek Š.

Šestý zápas = šestá prohra !!!!!!!!!!!!!

V tomto utkání se proti sobě postavili týmy, které doposud nepoznali vítězství. Od začátku zápasu byli ovšem blíže k prvním třem bodům právě domácí. Čestice poprvé udeřili hned v úvodní minutě. Jejich druhá branka padla v 11. minutě. V 19. minutě jsme zásluhou Kouby dokázali snížit, ale do konce třetiny jsme díky další z mnoha chyb inkasovali potřetí. Ve druhé třetině nás soupeř prakticky k ničemu nepustil. Agresivně napadal, nevymýšlel nic složitého a k tomu ještě třikrát udeřil a de facto rozhodl o osudu utkání. V závěrečné třetině už nebylo sil na zvrat ani korekci výsledku, a tak nejprve Erban snížil na 2:6, ale poslední slovo měli opět domácí a stanovili výsledek utkání na 2:7. Takže ani na po šesté jsme se výhry nedočkali a klesáme až na dno tabulky.

Komentář: Jiří Tuček, trenér:
Jedna věc je, že nastupujeme neustále v deseti lidech, ale bohužel druhá možná ještě zásadnější je to, že si v kabině před zápasem řekneme, že je potřeba hrát v pěti a zbytečně puky netahat a výsledek je, že máme 12 vyloučení a někteří hráči by chtěli prokličkovat celé hřiště. Bohužel na malém rychnovském zimáku to jde jen velmi těžko a soupeř toho dokonale využil a přehrál nás. Pokud chceme uspět, přístup k zápasům se musí změnit.

Komentář: Aleš Kouba, hráč a vedoucí mužstva:
Soupeř se na nás dokonale připravil, byl aktivnější vice bruslil a hru si nedělal nijak složitou. Tentokrát jsme na zisk bodů prostě neměli a bohužel je situace špatná, neboť se nacházíme na posledním místě tabulky. I tak, ale děkuji všem, kteří se na to nevybodli a na zápas přišli.