Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu


neděle 6. 12. 2015 od 17:00
6:3

Statistiky zápasu

Vyloučení:4:6
Střelba: 50:60
Přesilovky: 1:0
Oslabení: 0:1

Sestavy

HC Opočno

Bláha - Vencl, Řehák, Černík, Lukášek, Burdych, Chmelík, Bezděk, Jakl, Srpek, Přibyl, Rail, Trubač, Bury, Jedlička, Šitina, Serbousek, Škrabal, Vedral, Slezák

SK Třebechovice pod Orebem
Novotný J., Libřický Z., Šoula M., Studnička P., Pázler M., Erban Z., Špička J., Beránek M., Lochman A., Kouba A., Vaniš P., Černý J., Merka D., Pelcl K.
Na led Opočna, které v minulém kole porazilo dosud suverénní Hronov, jsme odjížděli s určitým respektem, ale zároveň jsme chtěli předvést dobrý výkon s kvalitním výsledkem. Již v první minutě zamíchal v útočné třetině Beránek a nádhernou trefou pod horní tyčku nás poslal do vedení 1:0. Soupeř se v první třetině jen ztěžka dostával do vyložených situací a hra byla velmi vyrovnaná. V druhé části domácí chtěli co nejdříve vyrovnat, ale udeřit jsme mohli my, když střela Vaniše st. skončila na tyčce opočenské branky. Ve 28. Minutě se opět začali kupit naše chyby a v řadu z nich dokázali hosté potrestat a srovnat na 1:1. Do vedení šli domácí za necelé dvě minuty, kdy nepochopitelný zkrat v rozehrávce dokázal Vencl potrestat golem v oslabení. Ve 32. Minutě jsme opět selhali v obranné fázi a domácí šli do vedení na 1:3. Před třetí třetinou jsme si řekli, že již nemáme co ztratit a musíme se pokusit ještě výsledek domácím znepříjemnit. A když v čase 40:42 další výstavní trefou snížil Beránek na 2:3 zdálo se že ještě není o výsledku rozhodnuto. Jenže klid do opočenský řad přišel hned v zápětí, když Lukášek zakončil pohlednou akci prvního útoku. V 55. a v 56. minutě navíc hosté udeřili ještě dvakrát. Nám se podařilo korigovat výsledek v 59. minutě, když při dvojnásobné přesilovce, střelu Libřického dorazil na brankovišti důrazný Lochman Adam. Utkání tedy skončilo 3:6. Nutno podoknout, že zápas nebyl až zase tak jednoznačný, ale náš výpadek ve druhé třetině, kdy nám Opočno vstřelilo tři branky, už jsme nedokázali v průběhu třetí třetiny dohnat.

Komentář: Jiří Tuček, trenér:
S kvalitním soupeřem jsme odehráli dobrý zápas. Stále se potýkáme s horší koncovkou, kdy jsme nedokázali využít více brankových příležitostí. Domácí měli více trochu toho štěstí, ale to už k dobrým týmům patří. Opět nás postihl čtyřminutový výpadek ve druhé části, kdy jsme soupeře sami vlastními chybami posadili na koně a takhle zkušený tým už to dovede do vítězného konce. I přesto patří hráčům díky za bojovnost a že všichni celý zápas makali.