Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu


neděle 15. 11. 2015 od 17:00
4:1

Statistiky zápasu

Vyloučení:12:6(navíc Ryšavý (SEM) 10 min. OT)
Přesilovky: 0:0
Oslabení: 0:1

Sestavy

Sokol Semechnice

Chalupný-Chudý, Prouza, Novotný, Ivančic, Emmer, Frýda, Steklík, Cvejn, Brandejs, Jirkovský, Ryšavý, Čapek, Gois, Hetfleiš

SK Třebechovice pod Orebem
Kouba Š., Špička J., Studnička P., Libřický Z., Šoula M., Pázler M., Lochman A., Erban Z., Pelcl K., Vaniš P., Kouba A., Pátek Š., Černý J., Vaniš P., Merka D.

V zápase se Semechnicí jsme především chtěli napravit reputaci z posledních zápasů, kdy nám soupeř dokázal vstřelit až příliš mmoho branek. Od začátku zápasu bylo vidět, že zápas bude vyrovnaný a rozhodne větší počet chyb na jedné či druhé straně. V první třetině i přes šance na obou stranách jsme branku neviděli. Ve druhé části se poprvé ve 23. minutě prosadili domácí, kdy chybu v rohu našeho obranného pásma potrestali a ujali se vedení. Druhá branka padla v 31. minutě, bohužel opět do naší sítě, a to po řadě chyb v obranném pásmu, domácí tedy zvýšili na 2:0. Ovšem už za půl minuty udeřil Erban, když po spolupráci s Lochmanem snížil na 2:1. Ovšem ve druhé třetině se opět rozehrála už tisícekrát obehraná písnička, a tím jsou naše naprosto zbytečná vyloučení. Celkem jsme jich v této části museli odehrát 5!!!!!!!! a z toho dvakrát pět na tři. Ovšem bránění přesilovek nám jde, a co prošlo přes bránící hráče, spolehlivě pochytal velmi jistý Kouba Štěpán v brance. Ve třetí části už jsme díky častým vyloučením neměli sílu soupeři vzdorovat a tak jsme ještě dvakrát inkasovali. Zápas jsme prohráli 4:1 a i přes výrazně zlepšený výkon, tak všechny body bere Semechnice.

Komentář: Jiří Tuček, trenér
Hra našeho týmu byla výrazně lepší než v předchozích utkáních. Samozřejmě chyby děláme, ale to udělal i soupeř. Nicméně nedokázali jsme jejich potrestat a oni naše ano. Co je ovšem obrovský problém jsou naše vyloučení!!!!!!!!!!!!!. 12 vyloučených je prostě strašně moc. Hráči, kteří brání jsou vyčerpaní a potom nám chybí síly na nějaký tlak na soupeře. Toto si musí všichni hráči srovnat ve svých hlavách, že oslabují tým. Chce to začít hrát a ne sedět na trestné.