Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu


sobota 7. 11. 2015 od 16:30
6:11

Statistiky zápasu

Vyloučení:6:6(navíc Pátek 10 min OT, Pelcl (oba TRE) 5+OK )
Střelba: 40:47
Přesilovky: 1:3
Oslabení: 0:1

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Pokštefl J., Kouba Š., Špička J., Pázler M., Vaniš P., Lochman J., Šoula M., Libřický Z., Erban Z., Tuček J., Vik J., Kouba A., Beránek M., Pátek Š., Merka D., Vaniš P., Pelcl K.

TJ Orli Lanškroun
Ďuriš - Boruch,Kužílek, Kilčický, Kocián, Malý, Nastoupil, Pachl, Pejcha, Pražák, Řehák, Šrámek, Žalčík, Markovský, Vlček
V tomto zápase jsme chtěli odčinit bídný výkon z minulého domácího utkání, a tak se také od začátku dělo. Na soupeře jsme nastoupili a již v 2. minutě se, prvním gólem mezi muži, prosadil Vaniš ml. Ve 4. minutě si radost zopakoval a vedli jsme 2:0. V 9. minutě si pohrál s obranou soupeře Beránek a vedli jsme 3:0. Soupeř do konce třetiny snížil na 1:3, ale na začátku druhé třetiny se v přesilovce prosadil Beránek 4:1. Soupeř dokázal rychle snížit na 4:3, ovšem v 31. minutě nám vrátil dvoubrankové vedení Pázler. Jenže to bylo vše pozitivní co jsme v tomto zápase předvedli. Od této doby jsme se vrhli pouze do útoku a naprosto zapomněli že k hokeji patří i obrana. Soupeř díky třem brankám do konce druhé části otočil na 5:6. Na začátku třetí třetiny ještě srovnal Tuček. Ale naše vyloučení dokázali soupeři trestat, a tak nejprve 45. a poté ve 49. minutě zvýšili na 6:8. Jelikož už jsme se z tohoto šoku nedokázali vzpamatovat a soupeř soustředěnou hrou ještě přidal 3 góly, byl po konci stav 6:11. Zápas jsme ztratili díky naprosto nesmyslnému opuštění hry a poté nás srazili na kolena ještě fauly. Bohužel jsme se nedokázali celých 60 minut koncentrovat na hru a ve třetím ze čtyř utkání jsme inkasovali více jak deset branek, což je alarmující stav.

Jiří Tuček, trenér:
Dnešní zápas byl jako den a noc. 30 minut skvělý výkon a 30 minut naprostá hrůza. Vlastní nedisciplinovanost nás dnes stála jednoznačně vyhraný zápas. Soupeř nám ukázal, jak se hraje o vítězství.