Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu


neděle 18. 10. 2015 od 17:00
12:1

Statistiky zápasu

Vyloučení:9:7(Luštinec (Hro) 5 min + OK)
Střelba: 73:21
Přesilovky: 0:0
Oslabení: 0:2

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem
Novotný J., Pokštefl J., Libřický Z., Šoula M., Špička J., Studnička P., Lochman A., Erban Z., Pátek Š., Vaniš P., Kouba A., Pelcl K., Vaniš P., Merka D.
K prvnímu mistrovskému utkání jsme zajížděli na led Hronova, který je jednoznačným adeptem na postup do KLM. V úvodní třetině jsme hráli velmi dobře. Nejenom, že jsme dokázali eliminovat střelce domácích, ale díky brance z 5. minuty, o kterou se postaral Zdeněk Erban jsme nečekaně vedli 0:1. Domácí do konce první třetiny skóre otočili a vedli 2:1. Ve druhé třetině se ovšem ukázala kvalita hráčů Hronova a i díky trochu opuštění systému hry, jsme po druhé třetině prohrávali 9:1. Ve třetí třetině se již zápas dohrával a domácí přidali ještě tři branky. Nakonec výsledek 12:1, byl přijatelný a to ještě oba naši brankáři pochytali spoustu šancí.

Komentář: Jiří Tuček, trenér
V dnešním zápase nemám týmu co vytknout, všichni bojovali a makali, ale kvalita soupeře byla vysoká a tudíž jsme prohráli o 11 gólů. Jenom trochu škoda, že jsme ve druhé třetině opustili systém, který jsme chtěli hrát a soupeř to potrestal sedmi brankami. Nicméně věřím, že nejtěžší soupeř je za námi a pokud budeme pečlivě přistupovat ke každému dalšímu zápasu, výsledky se dostaví.