Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu


neděle 4. 1. 2015 od 16:30
0:4

Statistiky zápasu

Vyloučení:5:6
Přesilovky: 0:1
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Novotný J., Tomášek F., Podzimek M., Vaniš P., Janský L., Erban Z., Knížek T., Pátek Š., Pelcl K., Černý J., Kupka P., Lochman A., Kouba A., Lochman J., Hašek D.

Střely: 30:55 Diváci: 45

V prvním zápase v roce 2015, jsme hostili lídra tabulky z Opočna. Soupeř po dvou prohraných zápasech, měl velkou chuť naplno bodovat. Již v 16. vteřině zápasu nám po chybě v obranném pásmu vstřelil vedoucí branku. I nadále pokračoval jeho tlak a my jsme jen těžko hledali odpověď na hostující aktivitu. Zhruba od poloviny první třetiny jsme začali lépe bruslit a byli jsme to my, kdo začal přebírat aktivitu. Ovšem i přes mnohé šance se nám nepodařilo gól vstřelit. Do druhé třetiny jsme nastoupili s odhodláním utkání otočit. Byl to ovšem soupeř, který nám z přesilové hry odskočil na 0:2. Tímto skórem skončila i druhá třetina. Ve třetí třetině už si zkušený tým z Opočna výsledek hlídal, a když v 46. minutě dal na 0:3 bylo už velmi těžké zápas otočit. Z naší nekoncentrovanosti nám ještě 20 vteřin před koncem Opočno vstřelilo další branku a stanovilo výsledek na 0:4. I přes to, že se nám nepodařilo dát ani jednu branku, naše hra byla velmi dobrá. O tom svědčí i fakt, že v minulém duelu jsem od Opočna dostali deset gólu.

Komentář: Jiří Tuček, trenér:
Do tohoto duelu jsme šli s obranou taktikou a čekali na chyby soupeře. Více méně se nám to po většinu utkání dařilo, ale opět jsme se nevyvarovali zbytečných chyb, které nás stály o trochu lepší výsledek. Čeho je velká škoda, tak to byla nula na našem skóre. Šancí bylo dost, ale nedokázali jsem žádnou proměnit.