Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajský přebor
neděle 2. 11. 2008 od  
10:1

Statistiky zápasu

Vyloučení:
Přesilovky: 0:3
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem
Suchý M., Černý J., Hodač P., Vodička O., Denemarek L., Provazník L., Dočkal M., Špaček T., Dvořák M., Lochman J., Conk F., Chvapil T., Hruška J., Doležal J., Voslář J.
Ve druhém mistrovském zápase jsme se představili na ledě dalšího kandidáta na přední umístění. Do zápasu jsme šli s obavami, neboť jsme měli problémy se sestavou. Junioři hráli ve stejný termín svůj zápas a fotbalisté měli v nohách polední mistrovské utkání.
Úvod utkání pro nás nezačal dobře, již ve druhé minutě se domácí tým ujal vedení, když se puk doslova prošoural mezi nohy brankáře Suchého. Také my jsme z první střely na branku dokázali skórovat, když svůj brejk střelou mezi nohy brankově zakončil Hruška. Bohužel jsme následně šli do oslabení a domácí se dorážkou střely dostali opět do vedení. To vše se stihlo za dvě a půl minuty. V dalším průběhu byli domácí lepším týmem, i zásluhou častých přesilových her za naše hloupé vyloučení. Pohyblivější domácí v úvodní třetině dokázali svůj náskok ještě zvýšit v 11. minutě na 3:1 a proměněním přesilovky 5 na 3 si vytvořili uklidňující náskok 4:1.
Ve druhé třetině jsme ve třetí minutě dokázali soupeře zamknout v obranném pásmu, ale svůj nápor bohužel brankově zakončit nedokázali. Pravidlo nedáš-dostaneš opět zafungovalo a místo snížení jsme rázem prohrávali 1:5. Naše střelecká nemohoucnost se opět ukázala ve 25. a 26. minutě, když nejdříve odkrytou branku netrefil Dočkal a poté opuštěnou klec minul Conk. To domácí tým si v zakončení počínal o opoznání lépe a i s potřebnou dávkou štěstí navýšil své vedení dalšími dvěmi brankami.
Také ve třetí třetině se obraz hry nezměnil, domácí jasně kontrolovali hru a naše akce končili chybnou nahrávkou, nebo nepřesným zakončením, jako např. samostatný únik Lochmana střelou nad horní tyčku. Soupeř své šance brankově zakončit dokázal a tak skóre zápasu narostlo až na hrozivých 1:10.