Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Žákovská liga SŽ
středa 29. 10. 2008 od  
5:11

Statistiky zápasu

Vyloučení:
Přesilovky: 0:1
Oslabení: 1:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem
Novohradský J., Suchý D., Černý J., Janský L., Vodička O., Denemarek L., Weisser T., Hodač P., Hruška J., Špaček T., Chvapil T., Voslář J., Lochman J., Dörre F., Bartoš P., Dušek A.
Ve druhém mistrovském utkání jsme se představili na novobyžovském ledě. Po snadné výhře v minulém utkání asi v klucích převládalo uspokojení a svého soupeře v úvodu silně pocenili. Bez pohybu a důrazu v osobních soubojích se výsledek sám nedostaví. Domácí tým dokázal na naši úvodní branku zareagovat a dvěmi slepenými góly se dokonce ve 14. minutě ujal vedení 2:1. Poslední pětiminutovka úvodní třetiny se ale hrála plně v naši režii a pěti brankami jsme zlomili osud utkání v náš prospěch.
Ani ve druhé třetině jsme se nějaké překrásné podívané nedočkali. Nepřesné přihrávky a pomalý pohyb spolu s vědomím dostatečného náskoku způsobil, že se úroveň hry ještě snížila. Domácí tým se sice snažil o zkorigování výsledku, ale jeho hráči moc hokejových dovedností nepředvedli. Několik jejich zákroků na naše mladé hráče zasluhovalo potrestání nejen brankové, ale ani toho jsme se nedočkali.
Třetí třetinu jsme zahájili v početním oslabení a domácímu týmu po sérii chyb dovolili snížit na 4:9. Kdo čekal, že se oba týmy probudí a začnou hrát konečně hokej, tak byl zklamán. Domácí se víceméně na nic nezmohli a ani náš tým v hokejovosti nic nepřidal. Branky na obou stranách padali spíše po hrubých chybách, než po vypracovaných akcích. Jediným pozitivem tohoto utkání tak je zisk dvou bodů a nebojácný výkon benjamínka týmu Libora Janského.