Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajský přebor
neděle 19. 10. 2008 od  
8:0

Statistiky zápasu

Vyloučení:
Přesilovky: 0:1
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem
Novohradský J., Černý J., Hodač P., Vodička O., Denemarek L., Hidvéghy M., Šoula M., Dočkal M., Špaček T., Dvořák M., Hruška J., Surý J., Provazník L., Chvapil T., Tuček J.
V úvodním soutěžním utkání jsme narazili na výborně bruslící mužstvo Lomnice, které nám ukázalo zač je toho dorostenecký hokej.
Úvodní třetina pro nás nové soutěže byla ve znamení rychlého bruslení a naší snahy zachytávat domácí útoky již ve středním pásmu, což se vcelku dařilo a nepouštěli jsme favorita do žádné vyložené akce. Naše šance většinou končily nedůrazným zakončením, nebo u domácího brankáře. Domácí se ujali vedení ve 12. minutě po rychlém brejku při hře 4 na 4. Další jejich šance pochytal brankář Novohradský.
Ve druhé třetině domácí ještě více vystupňovali tempo a během šesti minut rozhodli o svém vítězství. V této době jsme inkasovali 4 branky, kdy první dvě byli střely od modré a při druhých dvou jsme trestuhodně nechali osamocené hráče domácích před bezmocným Novohradským. Ve druhé polovině utkání začal pan rozhodčí rozdávat tresty na obě strany a hra se rozkouskovala. Ani v přesilovkách se nám nepodařilo domácí tým výrazněji ohrozit, ale i domácí si nepočínali nejlépe, když na přelomu druhé a třetí třetiny nevyužili více než 3 minutovou přesilovku 5 na 3. Do naší nejvýraznější šance se dostal ve 45. minutě Hruška, ale svůj samostatný únik brankově zakončit nedokázal. Domácí tým ještě stihl potvrdit své vítězství třemi brankami, když ta poslední byla z trestného střílení.