Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Žákovská liga SŽ
sobota 18. 10. 2008 od  
18:1

Statistiky zápasu

Vyloučení:
Přesilovky: 0:0
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Suchý D., Černý J., Hodač P., Vodička O., Denemarek L., Chvapil T., Špaček T., Dörre F., Hruška J., Voslář J., Dušek A., Bartoš P.

První soutěžní utkání ročníku 2008/2009 se změnilo v lehký trénink, kdy si kluci s chutí zastříleli a mohli si nacvičit založení akcí. Soupeř, který v loňské sezóně přesvědčivě vyhrál soutěž mladších žáků, přijel na náš led s hráči víceméně stále patřící do této věkové kategorie a rozdíl v bruslení a vyspělosti byl znát již od úvodního hvizdu.
V prvních dvou třetinách nám vázla souhra a naše hra se potýkala se spoustou nepřesností. I tak to stačilo na pohodlný náskok 7:1 po 40 minutách hry. Ve třetí třetině jsme začali více využívat křídelní prostory a používat přihrávky do pohybu z první a výsledkem byl brankostroj, který se zastavil na, pro soupeře nemilosrdném, čísle 18.
V zápase hraném takřka bezkontaktně se střelecky prosadil, až na dvě vyjímky, celý tým a doufáme, že bude motivací pro další hráče k účasti na tréninkovém procesu a ukázal, že se opravdu nemají čeho bát.