Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajský přebor
pátek 29. 1. 2010 od  
6:0

Statistiky zápasu

Vyloučení:5:3
Přesilovky: 0:1
Oslabení: 0:1

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem
Novohradský J., Černý J., Chvapil T., Hodač P., Provazník L., Hruška J., Vodička O., Dvořák M., Špaček T., Pavlíček T., Lochman J.
V předposledním kole základní části jsme měli k dispozici opět pouze 10 hráčů a po dvou střelách na naši branku jsme ve 4. minutě prohrávali 0:2. Naštěstí jsme poté zlepšili pozornost v obraně a brance, domácí tým lehce polevil v koncentraci a do konce třetiny jsme další branku neviděli.
Od druhé třetiny jsme byli přinuceni hrát již pouze na 3 obránce a dva útoky, neboť zablokovaná záda nedovolila Špačkovi pokračovat ve hře. Domácí tým měl stálou převahu, ale snažili se prosazovat více individuálně, než kombinací a tak se předpokládaný brankostroj nedostavil. Naše ojedinělé výpady byly stále nebezpečnější, ale v největší naší šanci zápasu trefil Lochman pouze horní tyčku. Hradecký tým potvrdil své vedení v této třetině dalšími třemi brankami.
Ve třetí třetině jsme na nějaké zdramatizování výsledku již neměli síly a ani domácí tým svou hrou nijak nepřesvědčil, že se jedná o vedoucí tým tabulky. V mimořádně slušně odehraném utkání s přehledem řízeným rozhodčím Pahulákem jsme obdrželi ještě jednu branku a po 60 minutách tak uhráli, s přihlédnutím ke stavu kádru, relativně slušný výsledek.