Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajský přebor
pondělí 18. 1. 2010 od  
5:4

Statistiky zápasu

Vyloučení:2:4
Přesilovky: 1:1
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem
Novohradský J., Černý J., Chvapil T., Provazník L., Hodač P., Hruška J., Dvořák M., Bartoš P., Špaček T., Adámek J., Lochman J., Pavlíček T.
V dohrávce 9. kola jsme v netradiční pondělní večer zavítali na jaroměřský led k souboji s týmem složeným vesměs z hráčů ročníku 94-95 ze Dvora Králové, Náchoda a Jaroměře. Vstup do utkání jsme měli raketový a už po 12 vteřinách hry šli do vedení. Domácí tým toto však nepoložilo a s přibývajícím časem hru více než vyrovnali a také dokázali skórovat. Nejdříve v 11. minutě proklouzla střela domácího hráče mezi nohy brankáře za brankovou čáru, a poté v 16. minutě domácí využili přesilovou hru střelou pod horní tyčku a ujali se vedení. Také my jsme využili svoji první přesilovou hru a po ukázkové kombinaci druhého útoku nebyl problém pro zakončujícího Špačka srovnat stav na 2:2.
Celou druhou třetinu jsme měli stálou herní převahu, ale ze spousty šancí jsme dokázali proměnit pouze dvě. Obě branky padli ve 27. minutě v rozmezí pouhých 18 vteřin a u obou byl nahrávající Lochman a střílející Špaček. Nejdříve se ujal blafák do bekendu a poté po nahrávce napříč brankovištěm uklizení puku do prázdné. V polovině utkání domácí tým vystřídal své brankáře a nutno říci, že druhý brankář nás ve zbytku utkání doslova vychytal a zachoval tak domácímu týmu šanci na dobrý výsledek.
Ve třetí třetině se hrál již opět vyrovnaný hokej, ale zásadní rozdíl byl v kvalitě brankářů. Domácí i s patřičnou dávkou štěstí již neinkasovali, ale my jsme si nepohlídali 3 brankové akce a po chybách v pokrývání dorážejích hráčů nechali početnější domácí tým otočit opět vývoj ve skóre. Změnu stavu nepřinesla ani naše power-play a tak můžeme pouze pogratulovat mladém týmu domácích k zisku bodů.