Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajský přebor
sobota 2. 1. 2010 od  
7:2

Statistiky zápasu

Vyloučení:5:3
Přesilovky: 0:0
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem
Novohradský J., Černý J., Chvapil T., Hodač P., Denemarek L., Bartoš P., Conk F., Dvořák M., Špaček T., Vodička O., Lochman J., Pavlíček T.
Do lomnické ledové arény jsme v prvním utkání roku 2010 odjeli pouze s 11 hráči v poli a to ještě někteří s velkým sebezapřením. V kabině to vypadalo spíš na čekárnu v ordinaci, kde skoro každý různě posmrkával a pokašlával, než na hokejovou družinu připravenou potrápit favorita utkání.
Samotné utkání začalo pro domácí šokem, protože již po 13 vteřinách z první střely na branku prostřelil domácího brankáře Conk a vstřelil tak jednu z nejrychlejších branek. Poté se hrál dalších 5 minut rychlý hokej plný důrazných soubojů bez přerušení, až v 6. minutě jsme prohráli vhazování v našem útočném pásmu a nechali ujet domácí hráče do rychlého brejku a srovnat stav na 1:1. Po vyrovnání domácí tým přidal ještě více důrazu před brankami a výsledkem byla branka v 15. minutě na 2:1. V závěru třetiny jsme nepohlídali na modré domácího obránce a ten neatakován zvýšil na 3:1.
Také do druhé třetiny se nám povedl nástup a již po 37 vteřinách hry se střelou od modré brankově prosadil opět Conk. Bohužel jsme se dopustili dalších chyb v pokrývání hráčů v obranné třetině a ve 33. minutě osamocený hráč domácích zvýšil na 4:2. V poslední minutě druhé části hry domácí postrestali naše chybné střídání a pro 3 hráče domácích proti osamocenému brankáři nebyl problém potvrdit vedení na 5:2.
Ve třetí třetině již klukům chyběli síly na nějaké zdramatizování výsledku, i když snaha u většiny hráčů byla viditelná, ale důraznější a rychlejší hráči lomnického celku v klidu kontrolovali utkání a po dalším rychlém brejku a po důrazu u branky zvýšili na konečných 7:2. Za zmínku stojí s přehledem odřízené utkání panem rozhodčím, který přispěl ke spádu hry a zbytečně nekouskoval hru.

Rozhodčí: Maštalíř - Junek, Novák st.