Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajský přebor
pátek 11. 12. 2009 od  
5:1

Statistiky zápasu

Vyloučení:3:3
Přesilovky: 1:1
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Novohradský J., Černý J., Chvapil T., Hodač P., Denemarek L., Hruška J., Conk F., Dvořák M., Špaček T., Vodička O., Lochman J., Bartoš P., Voslář J., Dušek A.

Do druhé poloviny soutěže jsme vstoupili se soupeřem u kterého jsme v prvním kole vyhráli 5:3 a pomýšleli tak na zisk dalších bodů do tabulky. Po úvodním vzájemném oťkávání jsme se ujali vedení po přesné teči Hruškovi střely Dvořákem. Ještě lépe nám bylo o 73 vteřin později poté, co si Conk vyjel z rohu a jeho střela na lapačku propadla nejistému brankáři hostí a vedli jsme 2:0. Hosté poté vyměnili své brankáře a nutno říci, že druhý z nich působil o poznání jistěji.
Druhá třetina moc hokejovosti nepřinesla, my jsme se potýkali s nepřesností a také tempo hry výrazně upadlo. Soupeř se dostal k několika závarům před naší brankou, ale do žádné výrazné brankové šance se nedotlačil. Asi nejdůležitější okamžik zápasu byla branka 30 vteřin před druhou sirénou, kdy z rohu Lochman našel zcela volného Špačka před brankou a ten z střelou po ledě překonal do té doby bezchybného gólmana. Tříbrankový náskok do třetího dějství již vypadal nadějně.
Zvýraznění náskoku jsme se dočkali hned v úvodu třetiny po akci Černého, který zatáhl kotouč do útočného pásma a z pravého kruhu našel přesnou přihrávkou u levé tyčky zcela volného Conka pro kterého již nebyl problém trefit odkrytou část branky. Ve 48. minutě se právě střelec branky Conk nechal vyloučit za zdržování hry a hosté se dočkali také střeleckého úspěchu, když nabídnutou výhodu bleskově využili dorážkou střely od modré. Také my jsme dokázali využít přesilovou hru, kdy střelec zápasu Conk střelou z prostoru mezi kruhy prostřelil hostujícího brankáře a stanovil tak konečný účet mimořádně slušně odehraného zápasu.
Rozhodčí: Karlík - Hidvéghy, Jarouš