Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajský přebor
pátek 20. 11. 2009 od  
2:3

Statistiky zápasu

Vyloučení:8:4
Přesilovky: 0:0
Oslabení: 1:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem
Novohradský J., Černý J., Chvapil T., Vodička O., Denemarek L., Hruška J., Dvořák M., Bartoš P., Špaček T., Provazník L., Voslář J., Lochman J., Pavlíček T.
Utkání na hronovském ledě přineslo bojovný hokej ve kterém jsme v první třetině neproměnili řadu šancí a z první vážnější šance domácích inkasovali v 9. minutě úvodní branku. Do druhé třetiny jsme stáhli sestavu na dva útoky a dočkali se vyrovnání hned po 8-mi vteřinách hry, kdy po úvodním vhazování se po pravém křídle prohnal okolo obránce Dvořák, předložil puk před branku navrátilci do sestavy Lochmanovi, který s přehledem zakončil blafákem. Další šance v této části hry jsme opět promarnili malým důrazem před brankou a bohužel se také nevyvarovali několika nedovoleným zákrokům a hra tak byla rozkouskována vyloučeními.
Další vývoj utkání ovlivnil inteligentní fanoušek hronovského týmu který napadl při odchodu do kabin střelce naší branky Lochmana. Toho šel okamžitě bránit Špaček nedbaje že běhá po betonu a na otupených zubatých bruslích hrát hokej prostě nejde. Takže jsme opět zapojili zbylé hráče do hry a točili pouze tři obránce a osm útočníků. Tím ze začátku trochu trpěla souhra, ale na klucích byla vidět touha v tomto utkání zvítězit. Ve 44. minutě se domácí opět ujali vedení po naší chybě v pokrývání hráčů před brankou. Zaslouženého vyrovnání jsme se dočkali po úniku Dvořáka a jeho typického zakončení pod víko ve 49. minutě. V poslední desetiminutovce jsme se dopustili tří zbytečných faulů, ale v oslabení jsme soupeře do žádné vážné šance nepustili, ale naopak hrozili z rychlých brejků. Jeden takový s patřičnou dávkou štěstí v 58. minutě proměnil Lochman a strhl tak vedení na naši stranu.
Zvýšená bojovnost týmu a konečně také atmosféra na střídačce vedla k zaslouženému vítězství, i když hra ještě trpěla řadou nepřesností a neproměňování šancí by nás mohlo také příště mrzet. Domácí hráči porážku neunesli a po zápase ještě od rozhodčího vyfasovali dva tresty ve hře za urážku.
Rozhodčí: Machač - Burýšek st., Burýšek ml.