Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajský přebor
sobota 14. 11. 2009 od  
5:7

Statistiky zápasu

Vyloučení:0:0
Přesilovky: 0:0
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem
Novotný J., Suchý M., Špička J., Luštinec O., Hidvéghy M., Libřický Z., Anděl T., Tuček J., Surý J., Antalík M., Mlateček P., Tomala P.
V 6.kole krajské ligy juniorů jsme zajížděli na led Jaroměře z pouhými 10ti hráči. Nutno však podotknout, že domacích hráčů bylo také jen 12. Zápas začal svižně. Hra se přelévala ze strany na stranu. Jako první se ujali vedení domácí. Tato branka hosty nepoložila, ale naopak nastartovala k ještě lepšímu výkonu. První pětka předvedla vynikající střídání a skórovala hned dvakrát. Jmenovitě to byl Honza Surý, který zužitkoval nahrávku Tomáše Anděla a o pár chvil poté předložil Jan Surý krásnou nahrávku Jiřímu Tučkovi, který s přehledem zakončil svoji šanci gólem.
Druhá třetina bývá v podání třebechovických juniorů často velmi špatná, avšak v Jaroměři tomu bylo naopak. Hosté začínali přehrávat domácí víc a víc a z toho pramenili další 2 branky, které vstřelili po nahrávkách Jana Surého nejprve Michal Antalík a poté Tomáš Anděl.
Po dvou třetinách se zdálo, že utkání je již rozhodnuté, ale opak byl pravdou. Jaroměřští se zakousli do svého soupeře a dokázali snížit ze stavu 1:4 na 3:4. S Třebechovickými to vypadalo již velice špatně. Soupeř si vytvářel tlak a jen kvůli vynikajícímu výkonu brankáře Jakuba Novotného se nepodařilo domácím vyrovnat a naopak po zadovce Michala Antalíka vstřelil gól Pavel Mlateček. Zdaleka nebylo rozhodnuto, protože hned vzápětí domácí opět snížili na rozdíl jedné branky. Důležité bylo, že vzápětí ze závaru před brankou domácích, se nejlépe orientoval Michal Antalík a brankou na 6:4 téměř rozhodl utkání. Domácí při velké snaze o vyrovnání, vytvářeli chyby a jednu z nich zužitkoval po pěkné akci Jarda Špička a zvýšil již na 7:4. Domácím už nezbývalo moc času, ale ještě jednou snížili na 7:5. Toto však bylo vše a i přes závěrečnou přesilovku a power-play domácího týmu branka již nepadla a tak si Třebechovičtí zaslouženě odváží první tři body v sezóně.