Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajský přebor
pátek 13. 11. 2009 od  
3:11

Statistiky zápasu

Vyloučení:13:5
Přesilovky: 0:6
Oslabení: 1:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Novohradský J., Černý J., Denemarek L., Vodička O., Hodač P., Hruška J., Dvořák M., Bartoš P., Voslář J., Provazník L., Chvapil T., Špaček T., Pavlíček T.

V dalším kole KP dorostu jsme přivítali spojený celek Nové Paky a Jičína posílený o hráče Jablonce. Hosté, tak jako my, měli před utkáním problém se složením sestavy a tak domácí hráli s 12 a hosté pouze s 11 hráči v poli. V první třetině jsme až do 10. minuty viděli vcelku vyrovnaný hokej s minimem šancí na obou stranách. Na úvodní branku hostů jsme dokázali odpovědět v okamžiku ukončeného oslabení, když dobré napadání dvojice Pavlíček Dvořák zadovkou proměnil gólově druhý jmenovaný. Bohužel jsme se v závěru třetiny nevyvarovali hrubých individuálních chyb a v rozmezí 125 vteřin 3x inkasovali.
Ve druhé třetině jsme nejdříve promarnili několik šancí v přesilovce 4 na 3. Následující 73 vteřin trvající přesilovku 5 na 3 jsme odehráli prachbídně a soupeře vůbec neohrozili. O zdramatizování se postaral tak až v plném počtu hráčů Špaček, když ve svém prvním utkání po nemoci prokázal, že neztratil nic ze svého střeleckého umění a svůj únik od červené čáry dokázal proměnit. Do sedla se hosté dostali po proměnění dvou přesilových her a po další naší chybě v obranném pásmu a za stavu 2:7 po druhé třetině bylo o bodech rozhodnuto.
Ve třetí části hry se nejdříve prosadil brankově domácí tým, když se na brankovišti nejlépe a nejdůrazněji zorientoval Denemarek. Na lepší výsledek jsme ale nemohli pomýšlet, protože jsme takřka v celém zbytku utkání nehráli v plném počtu. Hosté ze svých přesilových her dokázali proměnit ještě další tři a odvážejí si tak zasloužené vysoké vítězství. Hořkou pachutí na tomto zápase je poměr vyloučených hráčů.