Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajský přebor
středa 28. 10. 2009 od  
1:6

Statistiky zápasu

Vyloučení:8:4
Přesilovky: 0:2
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Novohradský J., Černý J., Denemarek L., Vodička O., Hodač P., Chvapil T., Conk F., Dvořák M., Hruška J., Provazník L., Voslář J., Pavlíček T., Bartoš P., Dušek A.

V předehrávce 4. kola jsme hostili lomnický tým posílený o hráče Bílých Tygrů Liberec. My jsme konečně mohli postavit alespoň 3 útoky a dvě obrany a rozložit tak trochu únavu na více hráčů. V úvodu utkání jsme hráli přesilovku na kterou se dalo i dívat, ale v zakončení jsme si počínali nedůrazně. V 15. minutě se po faulu hostujícího hráče strhla menší potyčka před naší brankou a k údivu všech hrál domácí tým v oslabení. Nabídnutou výhodu zužitkovali hostující hráči ke vstřelení vedoucí branky. Vzápětí byl na 2+10 vyloučen Hruška a za další půlminutku Černého vyhození skončilo mimo hřiště a hosté měli takřka 90 vteřinovou výhodu 5 na 3. Kluci ale příkladně bojovali a přesilovku ubránili.
Ve druhé části hry se rychlejší a důraznější hosté začali prosazovat i střelecky. Do dvoubrankového vedení se dostali ve 26. minutě, když si neobsazený obránce v klidu od modré vyjel do zakončení. Další využitou přesilovou hrou se lomnický tým ujal vedení 0:3 v polovině utkání a když jsme bez ataku nechali hostujícího hráče objet branku a z rohu nabruslit mezi kruhy, tak ve 35. minutě svítil na ukazateli již stav 0:4. Svoji rychlost nám ukázal Dvořák ve 37. minutě, když svoje vyhození z vlastní třetiny nejrychleji dokázal dojet a nad rameno lomického brankáře snížil na 1:4. Naši chvilkovou naději na lepší výsledek za necelou minutu opět uhasil střílející obránce od modré a šťastná teč clonícího hráče před brankou a když v poslední minutě v našem oslabení únik Dvořáka skončil na horní tyčce šlo se do kabin za stavu 1:5.
V posledním dějství se již ani lomnický tým tak nehnal do útoku a domácí se jim vyrovnali alespoň v důrazu a až na jedno zaváhání, když zůstal zcela volný hráč Lomnice před brankou který prostřelil brankáře Novohradského skrz betony, jsme hosty do žádné výraznější šance nepustili. Nezbývá než doufat, že kluci poctivou prací na trénincích doženou manko při bruslení a k příkladné bojovnosti přidají i něco z hokejovosti a že se dočkáme i nějakých pozitivnějších výsledků.
Rozhodčí: Petr - Burýšek st., Burýšek ml.