Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajský přebor
pátek 23. 10. 2009 od  
9:0

Statistiky zápasu

Vyloučení:6:5
Přesilovky: 0:1
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem
Novohradský J., Černý J., Denemarek L., Vodička O., Hodač P., Bartoš P., Dvořák M., Chvapil T., Pavlíček T., Provazník L., Voslář J.
S velikými obavami jsme jeli ke druhému mistrovskému utkání do Vrchlabí. Spojené mužstvo Trutnova a Vrchlabí v minulém kole nastřílelo 17 branek v Novém Bydžově a k zápasu jsme měli k dispozici pouze 10 hráčů do pole a brankáře. Domácí favorit celé soutěže se v první třetině brankově prosadil 3x po takřka totožných situacích, kdy první střelu brankář vyrazil před sebe a volný dojíždějící hráč doklepával do prázdné.
Ve druhé třetině jsme odolávali statečným a obětavým výkonem až do 37. minuty bez obdržené branky, ale potom po chybách v obranné třetině inkasovali až na stav 0:7. Ve třetím dějství si kluci sáhli na dno sil a bojovností dokázali zastavit brankostroj domácích. Škoda neproměněných šancí ke vstřelení branky a zkorigování stavu ve skóre. Do největších příležitostí se dostali Černý a Hodač, kteří se ocitli osamoceni před brankářem, ale ten jejich šance zlikvidoval. Překonat ho tak dokázal pouze Dvořák, ale tomu radost z branky pokazila dobře postavená konstrukce branky.
Zasloužené vítězství domácího celku, ale musíme také pochválit torzo našich hráčů, kteří bojovali co jim síly stačili a dokázali také plnit taktické pokyny. Bohužel na lepší výsledek jsme pomýšlet nemohli, neboť po pár trénincích na ledě a stavu současného kádru na takto výborně brusícího soupeře prostě nemáme. V rychlosti se soupeřem stíhal pouze Dvořák a důrazem platil Černý, který zvláště ve třetí třetině skoro neslezl z ledu.
Rozhodčí: Kozák - Novák, Novák