Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajský přebor
pátek 16. 10. 2009 od  
3:10

Statistiky zápasu

Vyloučení:10:7
Přesilovky: 1:2
Oslabení: 2:1

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Novohradský J., Černý J., Denemarek L., Provazník L., Hodač P., Hruška J., Dvořák M., Voslář J., Vodička O., Conk F., Pavlíček T., Bartoš P., Chvapil T.

Do prvního mistrovského utkání jsme nastoupili v nekompletní sestavě a pouze po dvou trénincích na domácím ledě. Opočenský trenér Hvězda, mající na střídačce takřka kompletní 4 řady a dle vlastních slov ještě některé hráče nechal doma, naordinoval svému týmu důraznou hru do těla, se kterou jsme se v úvodní třetině dokázali vypořádat. O úvodní trefu sezóny se postaral Vodička, když v oslabení vypíchl puk a svůj samostatný únik zakončil gólovou střelou z kruhu. Také naše druhé vyloučení přineslo branku a opět do hostující sítě poté, co ve středním pásmu vybojoval puk u hrazení Voslář a svůj výpad zakončil nechytatelnou střelou z levého kruhu do víka - 2:0. V 10. minutě se hosté dočkali snížení, když neobsazený hráč protlačil puk těsně za brankovou čáru. Vzápětí jsme opět odskočili na dvoubrankový rozdíl, když tečovanou střelu dorážel do branky Bartoš a využil tak naší první přesilovku.
Po problémech s rolbou se do druhé třetiny nastoupilo bez úpravy ledu. Početnější hostující tým nadále provozoval důraznou hru do těla a ubíral tak cenné síly domácích hráčů. Hosté ve 27. minutě využili našeho chybného střídání, kdy odjeli na střídačku oba obránci a únik 2 na 1 proměnili. Za další půlminutku vyrobil hrubici na obranné modré Černý a daroval opočenskému týmu srovnání na 3:3.
V úvodu třetího dějství jsme dohrávali oslabení a na domácí tým o něco přísnější pan rozhodčí nás vzápětí poslal do tří. Nabídnutou šanci hosté využili až 10 vteřin před návratem druhého hráče a ujali se vedení 3:4. K dalšímu dějství lze snad jedině říct, že od této branky se naše hra úplně rozpadla, hosté nás přehrávali v osobních soubojích a po našich hrubých chybách se dostávali velmi snadno do zakončení. Když přičteme trest Dvořáka na 5+OK, stagnující výkon Novohradského v brance a ubývající síly nelze než pogratulovat hostujícímu týmu k zaslouženému vítězství.
Rozhodčí: Zeman - Holeček,Shejbal