Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajský přebor
pátek 13. 3. 2009 od  
3:2

Statistiky zápasu

Vyloučení:
Přesilovky: 0:0
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem
Suchý M., Novohradský J., Černý J., Denemarek L., Provazník L., Šoula M., Dočkal M., Conk F., Dvořák M., Hruška J., Tuček J., Chvapil T., Vodička O., Voslář J.
Poslední soutěžní utkání sezóny 2008-2009 přineslo vyrovnaný souboj o deváté místo v tabulce. Do první vážnější šance se dostal v 7. minutě Dočkal, ale jeho bekendová střela pouze orazítkovala tyč domácí svatyně. Vzápětí se do vyložené šance dostali domácí, kterou lapačkou zneškodnil brankář Suchý. V 9. minutě jsme se ujali vedení, když se důrazem před brankou prosadil Conk. O pojistku se mohl za další dvě minuty postarat Dočkal, ale jeho střelu domácí brankář vyrazil nad horní tyčku. Závěrečná pětiminutovka první třetiny se hrála zcela v režii domácího týmu, který nejdříve v 16. minutě nekrytým hráčem před brankou srovnal stav na 1:1, a poté během jediné minuty na rozhranní 18. a 19. otočil vývoj ve svůj prospěch a po dvou dorážkách se ujal vedení 3:1.
Snížení stavu odmítl ve 24. minutě Dvořák když netrefil puk před odkrytou brankou po přihrávce Dočkala a když jsme nedokázali využít ani přesilovku 5 na 3, tak i po 40 minutách svítil na ukazateli stav 3:1.
O zdramatizování vývoje se hned v úvodu třetí části hry postaral Hruška, když snížil na rozdíl jediné branky. Domácí se potom soustředili pouze na bezchybnou obranu, často i za cenu zakázaného uvolnění a tato taktika jim i zásluhou naší nepřesnosti v přihrávkách vyšla dokonale a uhájili cenné vítězství a konečné deváté místo v tabulce Krajského přeboru dorostu.