Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Žákovská liga SŽ
sobota 7. 3. 2009 od  
2:9

Statistiky zápasu

Vyloučení:
Přesilovky: 0:1
Oslabení: 0:2

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Novohradský J., Suchý D., Černý J., Janský L., Vodička O., Beneš P., Hruška J., Lochman J., Špaček T., Voslář J., Chvapil T., Bartoš P., Pavlíček T.

Poslední soutěžní utkání starších žáků se suveréním vítězem Žákovské ligy, týmem Lomnice začalo velmi sympaticky, kdy se celý tým prezentoval výborným bojovným výkonem. První třetina přinesla opravdu pěkný boj prvního s druhým a jen naše špatná koncovka obvzláště při několika přečíslení lomnické obrany nás stála lepší výsledek. Úvodní branka padla i zásluhou dobře chytajících brankářů až v 19.minutě, když nejdříve Špaček svůj únik proměnit nedokázal, ale vybojovaný puk zpoza branky se dostal k volnému Hruškovi, který bekendem otevřel skóre.
Ve druhé třetině ve 24.minutě hosté využili přesilovou hru, když nejdříve jsme přečíslení 2 na 1 nedokázali zakončit my a z protiútoku hostům kombinace vyšla přímo ukázkově. Ve 29.minutě jsme hráli přesilovou hru a po prohraném buly ve vlastním pásmu inkasovali branku na 1:2. Klíčový okamžik celého utkání přišel opět v naší přesilové hře ve 33. minutě, kdy lomnický hráč od vlastní modré vyhodil puk přes celé hřiště a plachtící kus gumy k všeobecnému údivu propadl do té doby výbornému brankáři Novohradskému do branky. Z tohoto šoku se tým již neprobral i když jsme průběžný stav ještě snížili dorážkou Hrušky na 2:3. Bohužel za další minutu jsme několikrát nedokázali vyhodit puk ze třetiny a byli za to potrestáni brankou na 2:4.
Poslední dvacetiminutovka sezóny klukům vůbec nevyšla a když ve 45. a 46. minutě během 100 vteřin dokázali dostat 4 branky, tak již nebylo o co hrát. Devátou branku jsme dostali v 50. minutě opět po prohraném buly v obranné třetině a byla otázka, zda natěšený favorit dotočí desítku. Nestalo se tak, i přes závěrečný pokus při hře bez brankáře.
Po skončení zápasu dostali starší žáci SK Třebechovice p.O. z rukou předsedy oddílu a člena VV KSLH HK ing. Třešky stříbrné medalie za druhé místo v soutěži. Gratulujeme!!!