Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajský přebor
pátek 6. 3. 2009 od  
2:10

Statistiky zápasu

Vyloučení:
Přesilovky: 0:0
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Novohradský J., Suchý M., Černý J., Tuček J., Vodička O., Provazník L., Dočkal M., Conk F., Dvořák M., Hruška J., Chvapil T., Špaček T., Voslář J.

V posledním utkání na domácím ledě jsme bohužel prospali celou první třetinu a již po této části hry bylo o vítězi utkání jasno. Po úvodním tlaku hostů, který jsme bez úhony přestáli, se do první vážnější akce dostal v první přesiovce Hruška, ale zblízkosti brankáře neprostřelil. Hosté se do vedení dostali v 9. minutě po naší ztrátě puku na útočné modré a následném přečíslení 4 na 2. Tato branka odstartovala takřka tradiční pětiminutovku hrůzy, kdy se dopouštíme hrubých chyb při pokrývání hráčů a kdy se zvláště útočníci nevracejí do obrany a hostům jsme dovolili během této chvíle vstřelit další 4 branky. Šestou a sedmou inkasovanou branku od sebe dělila pouze minuta hry, rozdělená první přestávkou.
Že se dá hrát vyrovnanější hokej i s takovýmto soupeřem jsme se přesvědčili ve druhé třetině ve které jsme zlepšený výkon korunovali i brankově a snížili na 2:7. Nejdříve vybojoval Dvořák kotouč v rohu a jeho nabídkou před branku nepohrdl zcela volný Conk a potom se Dvořák zapsal do střelecké listiny sám, když v úniku 2 na 1 jeho nahrávku srazil obránce za záda vlastního brankáře.
Ve 43. minutě jsme obdrželi další dvě branky během pouhých 18 vteřin, když na 2:8 hostující obránce nastřelil puk mimo branku a trefil držadlo hole svého spoluhráče a odražený puk zapadl do branky a následně na 2:9 zůstal v bezprostřední blízkosti branky zcela nepokrytý hráč. Desátou branku v 57. minutě po nahození puku na branku viděl pouze pan rozhodčí.