Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Žákovská liga SŽ
pondělí 2. 3. 2009 od  
3:7

Statistiky zápasu

Vyloučení:
Přesilovky: 3:0
Oslabení: 1:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem
Novohradský J., Černý J., Janský L., Hodač P., Denemarek L., Chvapil T., Špaček T., Bartoš P., Hruška J., Vodička O., Voslář J., Beneš P., Pavlíček T.
V předposledním kole jsme v netradiční pondělní podvečer hráli na ledě soupeře, který nás v předchozích zápasech dokázal zle potrápit. Domácí tým se do vedení dostal ve 4. minutě při hře 4 na 4 poté, když obránce Černý vyrazil do útoku, nikdo ho nezastoupil a únik dvou domácích na osamoceného Janského skončil střelou do tyčky, kterou rozhodčí viděli za brankovou čárou. Vyrovnání stavu zařídil Špaček svým unikem od obrané modré a střelou nad vyrážečku. Ve 12. minutě jsme po počátečních oslabeních hráli také my přesilovku a tu proměnil Černý střelou od modré ve vedoucí branku. Na dvoubrankový rozdíl jsme odskočili po střele Vodičky podél brankáře.
Ve druhé části hry jsme ve 25. minutě trestuhodně nechali domácího hráče nadvarkát vystřelit z bezprostřední blízkosti a snížit stav na 2:3. Klíčový okamžik zápasu přišel ve 29. minutě, když jsme hráli 90 vteřin oslabeni o dva hráče. Domácí se do žádné výrazné šance nedostali, naopak se do úniku dostal Chvapil, ale jeho střelu brankář vyrazil nad. Hned po návratu vyloučených hráčů na ledovou plochu jsme se dostali do přečíslení tří na jednoho, který bekendovou střelou zakončil opět Špaček a zvýšil na 4:2.
Domácí tým v nástupu do třetí třetiny ještě zdramatizoval vývoj utkání, když ve 42. minutě po přečíslení tří na jednoho snížil na 3:4. Poslední desetiminutovku jsme zahájili v přesilové hře, kterou další přesnou střelou od modré proměnil zcela volný Černý. Také šestá naše branka padla v přesilovce, když Špačkovu nabídku před prázdnou branku promáchl Pavlíček, ležící kotouč si sebral Hodač a střelou pod brankářem se také zapsal do střelecké listiny. Také závěrečná branka padla v nestejném počtu hráčů na ledě, tentokrát se ve vlastním oslabení prosadil do třetice Špaček a stanovil tak konečný výsledek na 7:3.