Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Žákovská liga SŽ
sobota 21. 2. 2009 od  
10:3

Statistiky zápasu

Vyloučení:
Přesilovky: 4:1
Oslabení: 2:1

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Novohradský J., Černý J., Janský L., Hodač P., Denemarek L., Chvapil T., Špaček T., Beneš P., Voslář J., Vodička O., Bartoš P., Pavlíček T., Lochman J.

Ve 26. kole jsme přivítali hráče Hronova s cílem konečně předvést pohlednější hokej a hlavně získat potřebné dva body do tabulky. Do utkání jsme vstoupili velmi aktivně a již od úvodního vhazování si vytvářeli jednu střeleckou příležitost za druhou. Bohužel měli kluci dlouho chybně seřízená mířidla a jejich střely končily mimo tři tyče, nebo přesně uprostřed kde stál hostující brankář. Jediný úspěch v první části hry přinesla střela z prostoru mezi kruhy po delší době hrajícího Lochmana.
Ve 27. minutě přišla rozhodující chvíle utkání, kdy jsme hráli více než minutu trvající oslabení 3 na 5. Soupeře jsme do žádné akce nepustili a naopak sami zvýšili své vedení, když nejdříve Černý zachytil rozehrávku již na útočné modré a střelou přesně k tyčce zvýšil na 2:0 a poté již v klasickém oslabení zavezl kotouč až před branku hostů Lochman a jeho nabídkou před prázdnou branku nepohrdl Vodička a upravil na 3:0. Za další půlminutu si tato dvojice role vyměnila a dorážkou do prázdné Lochman zvýšil na 4:0. Pátá branka přišla za další půlminutu tentokrát v naší přesilovce, když do prázdné dorážel Beneš. Těsně před koncem třetiny se do černého trefil také Voslář po úniku s nahrávajícím Špačkem a střele z těžkého úhlu.
Ve třetí třetině se do útoku posunul Hodač a zasloužil se o využití dalších dvou přesilových her úspěšnou tečí střely od modré a vstřelil tak 7. a 8. branku. Bohužel jsme se také dopustili několika zbytečných chyb a dovolili soupeři také se radovat ze vstřelené branky a pokazili tak čisté konto brankáři Novohradskému. Při střelecké chuti hrající Černý střelou od modré zvýšil naše vedení při hře 4 na 4 již na 9:2. Poté také hronovští využili svoji přesilovou hru, ale poslední slovo ve vývoji skóre měl dorážející Bartoš a stanovil tak konečný stav na 10:3. Přece jen zlepšený výkon celého mužstva tak přinesl důležité dva body do tabulky a dvě kola před koncem definitivně potvrdil druhé místo v tabulce za suveréní Lomnicí.