Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajský přebor
pátek 20. 2. 2009 od  
2:10

Statistiky zápasu

Vyloučení:
Přesilovky: 0:3
Oslabení: 0:3

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Novohradský J., Suchý M., Černý J., Hodač P., Tuček J., Denemarek L., Dočkal M., Provazník L., Dvořák M., Chvapil T., Conk F., Špaček T., Hruška J., Vodička O., Voslář J.

V 19.kole jsme přivítali na našem ledě soupeře, se kterým jsme v předchozím zápase odehráli poměrně vyrovnaný souboj ovlivněný zraněním brankáře. Úvodní pětiminutovka se nesla za trvalé převahy hostí, ale bez střeleckých příležitostí. Poté se hra částečně vyrovnala, ale ani my jsme si výraznější brankovou příležitost nevypracovali. Do vedení se hosté dostali ve 14. minutě po prohrané buly v obranné třetině a volný hráč z blízka bekendem zavěsil. Po vybojovaném puku na modré se do brejku dostala dvojice Tuček se Špačkem a v 17. minutě zblízka druhý jmenovaný vyrovnal stav na 1:1.
Od druhé třetiny hosté změnili taktiku, začali hrát na brejky a v nich si vedli více než zdárně. Po našich chybách v pokrývání najetých hráčů za záda obránců a brankového prostoru jsme inkasovali jednu branku za druhou a lépe bruslící tým Chocně si do konce třetiny vypracovali náskok 6:1.
Vrcholem naše zmaru byla přesilovka hraná ve 43. minutě, kdy jsme nechali nadvakrát choceňské hráče dojet beztrestně až do zakončení a ve vlastní přesilovce inkasovali 7. a 8. branku. O kosmetickou úpravu stavu na 2:8 se postaral ve 46. minutě Špaček, když proměnil svůj průnik úspěšně provedeným blafákem. Po dalším úspěšně proměněném najetí za naše obránce hosté proměnili již svou třetí přesilovku a zvýšili své vedení již na 2:9. Desátou branku si naši kluci vstřelili sami a tak utkání skončilo opět hrozivým debaklem.